Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na plnou čekárnu dětské lékařky někdo střílel: Lidé v panice prchali, jeden z projektilů zasáhl ženu!

Čekárnu dětského lékaře na Slovensku zasáhla střelba (ilustrační foto).
Čekárnu dětského lékaře na Slovensku zasáhla střelba (ilustrační foto).  (Autor: iStock, Vlaďka Hradská)
Aktualizováno -
28. ledna 2020
19:51
Autor: yks - 
28. ledna 2020
15:40

Na čekárnu dětského lékaře ve městě Myjava v Trenčínském kraji někdo vystřelil. Projektil vlétl dovnitř oknem a zranil ženu. Další se údajně zasekl do omítky u okna. Případ vyšetřuje tamní policie.

K nebezpečnému incidentu, který mohl skončit tragédií, došlo na Slovensku. „Policie prověřuje událost, při které došlo k vniknutí projektilu střely skrz okno do čekárny ambulance dětské lékařky ve městě Myjava,“ informovali v úterý slovenští policisté na svém facebooku.

Dále uvedli, že střela zasáhla jednoho člověka, kterého lehce zranila. „Z prvotních zjištění a přijatých opatření na místě události nebylo zjištěno, že jde o úmyslný útok na zdraví lidí v čekárně, a momentálně nehrozí další nebezpečí v souvislosti s touto událostí,“ sdělili strážci zákona.

Jak uvedl internetový portál Pravda.sk, nešlo patrně o jedinou zbloudilou střelu. Střílelo se ale prý z větší dálky, možná i kilometru a půl, a když střely zasáhly budovu, měly prý už jen malou intenzitu dopadu. 

„Střely byly dvě, druhá se zavrtala do stěny u okna,“ sdělil svědek portálu, a jak Pravda uvedla, řekl také, že v době střelby byla čekárna plná lidí. „Zničehonic něco třesklo, někdo vykřikl a paní se chytila za bok, přímo na úrovni lokte, kam ji zasáhl náboj,“ uvedl svědek podle portálu. 

Lidé prý v panice prchali. Místo obsadila policie. „Bližší informace poskytneme později,“ sdělili strážci zákona na svém facebookovém profilu.

 

 

verka1 ( 28. ledna 2020 21:41 )

Debil se učil střílet.

lunatic ( 28. ledna 2020 20:33 )

Koronavir - nedovolené ozbro­jová­ní,pa­ragraf 279 - nemůže však být zatčen,protože by nakazil i ostatní vězně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání