I když se o svého zesnulého manžela starala i po odloučení a byla poslední, kdo ho viděl naživu, tak ji Ric Ocasek vydědil a nenechal jí ze svého jmění nic.

Ustanovil jsem, že moje manželka Pavlína Pořízková nebude dědit, jelikož jsme v rozvodovém řízení. I když bych zemřel předtím, než bude náš rozvod finalizován, Pavlíně nenáleží nic z dědictví a nic jí neodkazuji, protože mě opustila,“ zaznělo v závěti, kterou muzikant podepsal jen necelý měsíc před svou smrtí. Podle právníků Pavlíny je to ovšem nesmysl a ona jako jeho manželka dědit bude.

I přesto Pořízková na svého muže jen tak zapomenout nedokáže a sdílela fotku svého syna Olivera u jeho zvláštního náhrobku. „Jednoduchá malá houbička z naší verandy, prozatím, označuje místo posledního odpočinku jejich tatínka… Opravdový pomník tvoří dohromady oba dva. Vhodně koncipovaná pocta jejich otci, kterého obdivovali. Děkuji ti, můj miláčku Olivere, za to, že jsi mě nechal sdílet tenhle osobní moment," okomentovala snímek.

Kromě Olivera měla Pavlína s Ricem ještě jednoho syna Jonathana. Nejsou to jediní potomci Ocaska, ten je otcem ještě dalších čtyř synů z předchozího svazku.

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
35 fotografií