Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt mámy tří dětí Zuzany (†40): Pro nemocného tátu vybírají peníze

Autor: shp - 
7. ledna 2020
05:16

Zuzana (†40) ze slovenské obce Špačince se na Nový rok sebrala z domova a zmizela. Matku tří dětí – Vivien (7), Lukáše (7) a Sofie (14) – se živou najít nepodařilo. Dva dny poté, co zmizela, byla nalezena mrtvá. Na pomoc rodině byla založena dobrovolná sbírka.

Zuzana zmizela, když byl její manžel s dětmi na návštěvě u známých. „Na Nový rok krátce po 15. hodině odešla pěšky z domu. Na konci obce ji ještě zachytily kamery, více však svým blízkým o sobě nepodala žádnou zprávu a není jasné, kde se nachází,“ uvedli slovenští policisté na facebooku.

Zuzana byla samotářská

Po matce tří dětí, která byla podle sousedů dost samotářská, pátrali policisté, hasiči a desítky dobrovolníků. V pátek bohužel přišla smutná zpráva. Ženu našli pouhé dva kilometry od Špačince. Bohužel jí už nebylo pomoci. Policie nevyšetřuje její smrt jako podezřelou.

Žena zemřela bez cizího zavinění. Příčinu její smrti určí pitva. Blízkým vyjadřujeme hlubokou soustrast,“ oznámila policie podle webu Pluska.sk. Manželovi Jánovi, který je vážně nemocný, a jeho třem dětem nyní zůstaly jen oči pro pláč. Jejich situaci má zlepšit dobrovolná finanční sbírka.

Sbírka pro otce dětí

Podle Daniela Polešovského, který rodinu dobře zná, jde o číslo účtu otce dětí. Znamená to, že peníze nepůjdou rodině přes žádnou organizaci ani přes žádného zprostředkovatele,“ uvedl web Trnavský Hlas, který přiložil v příspěvku i zmiňované číslo účtu.

villon ( 8. ledna 2020 10:54 )

Páchat sebevraždu jako matka tří malích dětí je nezodpovědné. Ještě k tomu nechat na holičkách těžce nemocného manžela. V poslední době se setkáváme nebezpečně často s matkamy vražedkyněmy svých dětsek, a teď toto. Přitom se obecně má za to, že na rodinu kašlou chlapy. Bude asi potřeba provést hlubší analízu a přehodnotit stereotipy.

Viera Vaňová ( 7. ledna 2020 06:54 )

Tak sbírku?to jako otec není schopen vydělat na rodinu?vždyť budou brát sirodci rodinné přídavky ty na Slovensku bere každý a otec vdovecky důchod .To by ale musel pracovat.Ne jak doposud .Byl zvyklí že pracovala manželka a on údajně nemohl tak vždy vydržel v práci chvíli.Ze je nemocen proč nepožádal o důchod .údajně je to hxpochondr .Ona chudák vše musela dělat doma v práci všude a on jen ležel.to byl život .ani o děti se nedokázal postarat .tak toho ona už asi měla dost.se nefivim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání