Na povrchu to vypadalo, že právě Lilia zničila idylické manželství známého matematického génia a milovníka žen Karla Janečka. Jak ale sama tvrdí, v době, kdy se s ním poznala, už s Mariem dávno nežil, a dokonce mluvil o již plánovaném rozvodu. Nakonec se ale vše pořádně zkomplikovalo.

„Já jsem tomu věřila. Když jsme se s Karlem poznali, bylo to doslova pohádkové. Vytvořili jsme si krásnou vizi pro společný život. Samozřejmě to zahrnovalo i jeho rozvod a naše manželství. Žádal mě o ruku, chtěl, abychom spolu měli miminko. Chvíli se to takto krásně vyvíjelo a já jsem byla šťastná. Asi to bylo velmi naivní. Prostě jsem se rozhodla nevnímat problematické signály a věřila jsem našemu příběhu a jeho slibům,“ svěřila se Expresu Lilia, která už v jiném stavu prozřela, když Mariem přišla s tím, že je také těhotná. Vše ale bylo jinak.

„Dnes víme dle lékařské zprávy, že těhotenství ze začátku jen předstírala. Ale bohužel Karel jí věřil, zaskočilo mě to strašně. Samozřejmě jsem to brala jako velkou zradu. Sliboval, že bude věrný, a najednou je jeho ex prý těhotná. Tehdy jsem si řekla: Dobře, přece neopustí těhotnou ženu, to by bylo naprosto neetické. V ten moment přišly na řadu nápady s bigamií,“ vysvětluje těžký první rok s Karlem, který ji ve zmatku na nějaký čas odstřihl i přesto, že s ním čekala dceru Isabellku. Až tak ho prý Mariem svými lžemi dokázala zmanipulovat, jen aby udělala zle v jeho novém vztahu.

Když však Karel prozřel a pochopil, že mu Mariem lhala a nebojí se ohavných intrik, které pár dovedly až k odporným rozvodovým tahanicím, dala mu Lilia druhou šanci.

„Nebylo to snadné rozhodnutí. Celý rok jsem přemýšlela, jestli není čas odejít, ale nakonec jsem zůstala. Tak doufám, že to bylo správné. Dohodli jsme se ale, že po tom všem, co proběhlo, zůstaneme v monogamním vztahu,“ věří kněžka, že i přes počáteční obrovské zklamání je miliardářovou poslední životní láskou.

VIDEO: Lilia Khousnoutdinová na Social Awards

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinová na Social Awards David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií