Miliardář a vyznavač mnohoženství prožívá krušné chvilky. Dokonce hrozilo, že ve Francii skončí ve vyšetřovací vazbě. Jeho stále ještě právoplatná tuniská manželka, s níž má syna Yanise (4), na něj totiž podala hned dvě trestní oznámení – jedno za domácí násilí, druhé za pokus o únos vlastního dítěte.

„Nikdy nedošlo ani k náznaku jakéhokoliv násilí! Jsem extrémně šokován z toho, jak se chová,“ řekl Blesku Janeček. „Naopak jsem chtěl být velkorysý i vzhledem k našemu synovi, ale evidentně jí touha po pomstě zatemnila mozek. Nejhorší pro mě je, že mám problém vídat syna. Teď jsem ho viděl po dvou měsících...,“ posteskl si Karel, který v nedávném rozhovoru pro iDnes.cz označil svou stále ještě oficiální manželku za duševně nemocnou. „Troufnu si říci, že je mentálně nemocná," šokoval.

Na dotaz Blesku odmítl prozradit, jakou částku manželce nabídl. Ale podle něj je to rozhodně víc, než požaduje Lucie Vondráčková (39) po Tomáši Plekancovi (36), což je 113 milionů korun. „Předčilo by to jakýkoliv odhad,“ odvětil Janeček na otevření sportovní haly, kterou spolufinancoval.

Dítě v ohrožení

Rozvodové tahanice prý brání Janečkovi zplodit dalšího potomka se svou kněžkou Lillou (31), s níž má dceru Isabelu (15 měsíců). „Nyní by nebylo dobré, aby otěhotněla. Ta zloba a negativní energie není vhodná pro těhotenství. Jakmile to skončí, budeme mít dalšího potomka,“ odhalil miliardář a matematik své plány.

VIDEO: Karel Janeček o obvinění z týrání a finančním vyrovnání s manželkou
Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček o obvinění z týrání a finančním vyrovnání s manželkou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií