Se zpěvačkou a hokejistou se setkal na konci července v železničním muzeu v Jaroměři na natáčení klipu. Krampol v něm hraje strojvedoucího, Vondráčková průvodčí a Peksa topiče. „S Luckou se znám víc než dobře, ale s Markem jsem se viděl, stejně jako ona, v Jaroměři vůbec poprvé. A musím říct, že se mi svalovec líbil. Jako brankář zvládl topiče znamenitě,“ komentuje herec s tím, že to mezi oběma jiskřilo od samého začátku. Na natáčení si dokonce hned vyměnili telefonní čísla!

Citlivá duše

„Moc dobře jsem si všiml, že mezi nima hned vznikla ta pověstná chemie. To se ani nedalo přehlédnout. Jen jsem je spolu poprvý takhle viděl, dokonce jsem si hned řekl, že by se k sobě hodili. Lucka vedle sebe potřebuje takovýho fešnýho svalovce s citlivou duší, a to Marek rozhodně je,“ pokračuje Krampol, který je velmi dobře obeznámen s rozvodem Vondráčkové s hokejistou Tomášem Plekancem (36).

Herec je přesvědčen, že potenciální nový vztah má šanci. Lucii s Markem prý spojuje i něco víc než jen chemie. „On je rozvedený a má děcko, takže má k Lucce velmi blízko. Přál bych jí, aby jí to s ním vyšlo. Je to hodná holka a jsem přesvědčen, že by Marek nechtěl, aby stála jen u plotny. Měl by určitě pochopení i pro její práci,“ míní herec.

Všichni si rozumí

Jeho slova ostatně potvrzuje i sama zpěvačka a matka čtyřletého Adama a sedmiletého Matyáše. „Maty si s malou Vanessou (Peksovou dcerou, pozn. red.) rozumí, a tak mi přijde fajn, když si můžou hrát,“ svěřila se Lucie. Poměr se svalovcem ale kvůli rozvodu popírá. Dokonce lhala, že u ní Marek nestrávil noc. Fotografie Blesku, jak k ní večer přichází a ráno odchází se sbalenou taškou a převlečen do nových věcí, to dokazují víc než jasně.

VIDEO: Vondráčková zapírá nový vztah.

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková zapírá nový vztah. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
81 fotografií