Obě blondýnky a obě po rozchodu. Nejen to ale spojuje expartnerku slovenského rapera Rytmuse (42) Daru Rolins a manželku hokejisty Tomáše Plekance (36) Lucii Vondráčkovou, která nyní svádí dlouhou a náročnou rozvodovou bitvu. Prý už mají leccos společného i co se týče výdělků!

„Je zvláštní, že tímhle vším, co se kolem mě děje, moje hodnota v pěveckém světě stoupá. Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu – stejně jako Dara Rolins – říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne brvou,“  tvrdila v rozhovoru pro Expres zpěvačka a herečka, které tak paradoxně dramatický rozvod pomohl v kariéře.

Ovšem ona dává přednost spíš herectví, kde teď bohužel úspěchů zrovna dvakrát nemá, což sama bez okolků přiznává. Dokonce se nebojí ani zkritizovat díla, v nichž se objevila.  „Měla jsem velkou smůlu. Léto s gentlemanem a předtím Decibely lásky. To jsem taky nepřežila, nemohla jsem to ani dokoukat," pustila se jedním dechem do díla Jaromíra Hanzlíka (71) a Jiřího Adamce (71) a rovnou i do filmového muzikálu  s písněmi Michala Davida (59).

Je ovšem pravda, že oba snímky mají velmi nízká hodnocení na ČSFD, první z nich 28 % a druhý tristních 14  %, za což si vysloužil i podtitul 37. nejhorší film. Moc dobře přijaté ovšem nebylo ani její kanadské dílo The Perfect Kiss pod taktovkou režisérky Martiny Adamcové (53). To si ovšem Lucie nepřipouští a říká, že v angličtině točí nyní skoro raději. 

Bohužel nových nabídek v Česku moc nedostává. „V hereckém světě je to katastrofa. Nikdo ve svém filmu takovou popularitu nechce," povzdechla si Vondráčková s tím, že ovšem nechce brát ani to, o čem není moc přesvědčená.  To je i případ seriálu Modrý kód, kde byla původně oslovena na roli zdravotní sestry Mery, ztvárněné nakonec Sabinou Laurinovou (47). 

„Já jsem to odmítla, že budu v Kanadě, že nemůžu jezdit. Snažili se mi vyjít vstříc, ale nešlo to," přiznala nyní Expresu, ale netajila se tím, že primácký seriál ji neláká ani teď, když už by se v něm objevit mohla. „Nevím, jestli se do toho pustit a být robůtek. Neumím si to představit. Radši bych byla se syny,“ opřela se do kolegů z branže a jejich snaze si vydělat i díky seriálům, často nevalné kvality. Ovšem těžko říct, jestli ji s takovým přístupem ještě někdo obsadí...

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií