Plastickým chirurgem notně upravená Lenka Ceterová, rodačka ze slovenské Žiliny, nyní prožívá nejkrásnější období v životě ženy – je v pátém měsíci těhotenství se svým dlouhodobým partnerem Karlosem Vémolou – a co víc – dočká se s ním vytoužené dcerky. Pro tu už má dokonce dávno vybrané jméno: bude to Lily. Ostatně o tom, že se její dítě bude jmenovat Lily, hovořila na svých sociálních sítích ještě předtím, než vůbec přišla do jiného stavu. „Už jsme se s tím ztotožnili, takže jméno je vybrané a měnit ho nebudeme,“ prohlašuje nyní Lela skálopevně.

„Nevolnosti ustoupily a cítím se velmi dobře. I lékařské testy a vyšetření jsou dobré a miminko skvěle roste a posouvá se ideálním směrem,“ pochlubila se šťastná budoucí maminka serveru eXtra.cz. „Z porodu jako každá prvorodička mám určité obavy. Ale myslím si, že to zvládnu stejně jako všechny ženy, co to mají za sebou,“ myslí si. Na porodním sále jí totiž bude velkou oporou naprosto neporazitelná mlátička Vémola.

„S Karlosem jsme o porodu mluvili a říkal, že když budu vyžadovat, aby u něj byl, tak půjde. Takže tam určitě bude,“ zdůraznila silikonem vyztužená bývalá playmate. Zatímco pro Lelu bude Lilinka prvním potomkem, Vémola, který si před třemi lety odseděl v Anglii půlrok za mřížemi kvůli krácení daní, už jedno dítko i zkušenosti s otcovstvím má, je otcem devítiletého chlapce.

Lela také připustila, že se možná začne zajímat i o možnosti, kterak zpracovat placentu, jež je pro lidské tělo údajně velmi blahodárná. Nejenom v zahraničí je totiž trendem po porodu placentu přeměnit buď v pilulky, nebo třeba v koktejly, které potom rodička pozře. „O konzumaci placenty jsem se ještě nezajímala. Ale mám v plánu si o tom něco přečíst, protože vím, že některé ženy ji třeba ve formě léků zkusily. Ale zatím jsem se k tomu nedostala,“ přiznala plavovlasá panenka barbie, která se mimochodem – i když na to na první pohled rozhodně nevypadá – pyšní magisterským titulem.

VIDEO: Těhotná partnerka Vémoly Lela: Miminko je boží dar

Video
Video se připravuje ...

Těhotná partnerka Vémoly Lela: Miminko je boží dar. iSport TV

Fotogalerie
65 fotografií