Tentokráte se Lele Ceterové podařilo jaksepatří nadzvednout všechny milovníky zvířat. Před několika málo dny jak tato silikonová kráska, tak i její přítel, jemuž se přezdívá Terminátor, pořádně namíchli své fanoušky fotkou srnečky. „Nový přírůstek do rodiny – Lízinka. Tu bude Lelka pěkně krmit,“ chlubila se na internetu bývalá playmate, která se za několik málo měsíců dočká i svého vlastního potomka, a tak manipulaci s lahvičkou s mlékem nejspíš bere jako dobrou praxi.

Jen horko těžko pak s Vémolou vysvětlovali, že malé zvířátko pochází ze soukromého chovu v Plzni, odkud by jinak pokračovalo na porážku. Takže bylo vlastně tímhle zamilovaným párem zachráněno.

Lela, která se netají tím, že má ráda luxus, nyní na svůj instagramový profil vzápětí nahrála další kontroverzní momentku – pyšně na ní předvádí huňaté papuče. A to se už rozhodně na nějakou záchranu svést nedá... „Dnešní úsměv na rtech mi vyvolaly tyhle nádherné botky z pravé lišky. Jsou na léto úplné stylovky. A musím přiznat, že jsou i brutálně pohodlné,“ svěřila se rodačka ze Žiliny u snímku, jemuž dominuje její obří poprsí a právě chlupaté nazouváky.

Za tyhle „stylovky“ by však získala celou řadu záporných bodů nejenom od organizace PETA, ale i od mnohých svých followerů. Těm se totiž Lelina nová obuv ani trochu nelíbila.

„Jsi nádherná žena, zdobí tě krásné vlasy, oči… Tak proč brát kožíšek takovému zvířátku?“ nechápal například jeden Lelin příznivce a další dáma s ním souhlasila: „Nepotřebujete se přece zdobit kožešinou zvířete, je to zbytečný přežitek.“

Tyto komentáře se pak těšily největšímu počtu lajků od ostatních uživatelů instagramu, kterým osud nebohé lišky nebyl lhostejný. Jednu mladou ženu, jejíž profil je plný fotek jejího pejska, natolik rozezlil, že budoucí mamince Lele dokonce vzkázala: „Kéž by i z tebe stáhli kůži zaživa, tak jako z té ubohé lišky! Skvěle by se mi hodila pod nohy na záchodě!“ Ani Lela, ani její urostlý Terminátor se však ke kritice zatím nevyjádřili – raději...

VIDEO: Karlos Vémola jako James Bond! Promluvil i o dítěti

Fotogalerie
52 fotografií