Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Odporný případ týrání zvířat: Pracovníci mlékárny novorozená telata ubili k smrti!

Autor: csk - 
17. června 2019
11:44

Brutální bití, kopance a dupání na hlavu! Takovéto praktiky se podařilo natočit aktivistům zabývajícím se ochranou zvířat v jedné americké dobytčí farmě. Zaměstnanci tam sadisticky týrali nově narozená telata a šíleným zacházením několika z nich způsobili smrt. Po zveřejnění děsivého videa se případem začala zabývat policie.

Záběry z obří farmy v americkém státě Indiana natočil v přestrojení člen organizace Animal Recovery Mission, která se dlouhodobě zabývá podmínkami chovu a špatným zácházením se zvířaty.

Video naturalisticky zobrazuje praktiky tamních zaměstnanců, kteří ke svěřeným zvířatům nejeví žádný respekt. Malá telata násilně krmí tak, až se zvířata dusí. Tahají je po zemi za uši nebo ocas. V několika záběrech je i kopou do hlavy a šlapou po nich. V letních vedrech je drží na malém prostoru plném špíny v naprosto nevyhovujících podmínkách připomínajících víc než cokoli jiného trestné lágry. Není divu, že některá telátka toto drastické zacházení nepřežila a skončila v obří jámě plné mrtvol. 

Majitel o ničem nevěděl

Farma Fair Black Oaks a mlékárna Fairlife se přitom vždy prezentovaly jako zastánci šetrného chovu a zacházení se zvířaty. Obě firmy patří společnému majiteli Mikeovi McCloskeymu a skandál je o to větší, že zdejší produkty distribuje koncern Coca Cola. Sám majitel se dušuje, že do zveřejnění videa neměl o chování zaměstnanců tušení: „Jsem z toho naprosto znechucen a beru za to plnou zodpovědnost. Takové chování je v přímém rozporu se vším, za čím si jako firma stojíme.“

Vyrazil s nimi dveře

McCloskey dále uvedl, že všechny zachycené zaměstnance okamžitě vyhodil, a traktorista, který pracuje pro třetí stranu dostal na farmu doživotní zákaz vstupu. Farma měla doposud dobrou pověst a často se na ni za zvířaty vypravovaly zájezdy dětí. I přes zodpovědný a razantní postup majitele už ale některé řetězce produkty jeho firem stáhly z pultů.

VIDEO: Aktivisté zachytili naprosto alarmující chování zaměstnanců americké mléčné farmy.

ivuska1 ( 23. června 2019 10:45 )

Tyhle bestie co tyraji zvirata by meli byt bez milosti , kterou oni sami nemaji odstraneny z teto planety. Izolovat je a nikdy nevpustit mezi normalni lidi. Jsou to psychopati nebezpecny nam vsem!!!!! Za toto zachazeni musi byt tvrde tresty a dozivotni zakazy chovu !!!! Co delaji politici pro zachranu zvirat a proti jejich tyrani ??? Vubec nic !!! Je jim to uplne jedno , protoze jsou stejni jako ti tyrani.

svalovec ( 17. června 2019 14:41 )

Tak za každé telátko k teré utýrali alespon 10 let za kus
a všem a bez propuštění....jsou to hnusný tlustý prasata
k terý si ničeho neváží kdo jim dal to právo tak to zacházet
se zvýřaty hnus poprava by byla malá a rychlá udělal bych jim to co dělali
oni jim šmejdi

fido2 ( 17. června 2019 13:31 )

Svi.ě, postřílet ty zrůdy...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání