Markéta totiž dostala nabídku od svého bývalého nadřízeného z Novy a v současnosti šéfa zpráv na Primě Martina Ondráčka (49), aby byla klíčovou
tváří a také vedoucí týmu nového zpravodajského projektu CNN Prima News. „Nova rozjela další jednání, aby ji v televizi udrželi. Nechtějí o Markétu přijít!“ řekl Blesku včera zdroj z nejsledovanější televize v zemi. Je to totiž Fialová, kdo utáhne zejména klíčové politické debaty třeba před sněmovními či prezidentskými volbami... Za ní už Nově zbývá jenom Rey Koranteng (45).

„Je to tady velmi diskutované téma a neřeší se nic jiného. Šéfové by to jinak brali jako velkou prohru, kdyby jim utekla ke konkurenci,“ dodal.

Smlouva běží

Podle informací Blesku se zatím na smluvním vztahu mezi moderátorkou Střepin a Novou nic nezměnilo. „Markéta je pořád naší zaměstnankyní,“ řekl včera odpoledne Blesku mluvčí televize Vojta Boháček. „O případné pracovní změně vedení televize Nova žádné informace nemá,“ doplnil. A pokud jde o Primu, ta je také na slovo skoupá a možný příchod Markéty Fialové komentuje slovy svého mluvčího Adama Halmošiho takto: „V tuto chvíli nebudeme potvrzovat žádná jména.“

Jak to všechno dopadne, se ukáže už brzy. Devátý kanál TV Prima nazvaný CNN Prima News by se měl rozjet už v dubnu, takže pro získávání klíčových osobností mají nejvyšší čas.

VIDEO: Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi.

Video
Video se připravuje ...

Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi. Adam Balažovič

Fotogalerie
12 fotografií