Ještě než se Jarka Stránská nechala připoutat na sedačku, tak si s kolegyní Yvetou Blanarovičovou dala pár sklenek sektu, aby odbourala panickou hrůzu z výšek.

„Pokud tohle přežiju, tak budu doma za hrdinu. Strašně se bojím výšek a nechápu, co mě to napadlo. Ještě že je tady se mnou kolega Filip Tomsa, který naopak adrenalin miluje, netajila se před obědem herečka, která nakonec s pomocí vína čtyřchodové menu na plošině ve vzduchu zvládla. Jarka totiž před 24 lety přežila pád letadla mířícího do Bangkoku a od té doby se nejen že bojí výšek, ale ani už nelétá.

„Vypnuly motory a padali jsme osm sekund. Všichni, kdo nebyli připoutaní, vyletěli ze sedaček, některé se utrhly a vše narazilo do stropu. Byly tam pak krvavé skvrny a nalepené vlasy. Po osmi sekundách se ozvala obrovská rána. To bylo tím, jak opět chytly motory,“ řekla Blesku Stránská, která byla naštěstí tehdy připoutaná, takže jako jedna z mála nebyla zraněná. 

Nahoru se nechala vyvézt i Anička Slováčková, kterou po celou dobu neopouštěl vyděšený výraz, nebo Evelyna Steimarová. Snad jediní, kdo si tu výšku užíval, byla dvojice ze Snídaně s Novou Milan Peroutka a Nikola Čechová. „Ideální akce pro mě, miluji adrenalin a dobré jídlo,“ netajil se spokojený moderátor Snídaně Peroutka.

VIDEO: Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií