Bývalá manželka miliardáře Karla Janečka (46), francouzská matematička Mariem Mhadhbiová (35), usilovala o to, aby se táta se synkem Karlem Yanisem stýkali co nejméně, pokud možno jen „pod dozorem statné ošetřovatelky“. Český magnát si to ale nenechal líbit a pustil se do dlouhé právní bitvy.

Mariem během ní tvrdila, že miliardář před synem užívá drogy a vystavuje ho nebezpečným situacím. Hořký konec jejich svobodomyslného vztahu ale nakonec pro miliardáře dostal sladkou příchuť v podobě vítězství v soudním sporu.

 

Soud tvrzením Yanisovy matky neuvěřil. „Ano, je to pravda, soud jednoznačně rozhodl v můj prospěch. Mám z toho obrovskou radost,“ potvrdil Janeček informaci serveru eXtra.cz. Podle zdroje webu Mariem žádala, aby se miliardář s Yanisem mohl vídat jen v přítomnosti její tuniské chůvy.

Jenže to se jí nepovedlo. Naopak, chlapeček je u svého táty a ten slaví. O svou euforii se podělil na svém facebookovém profilu. „Jsem šťastný, že můj syn Yanis může konečně být - po osmi měsících soudních tahanic - v Praze! Užívám si nádherný týden s mými dětmi i mou rodinou a přáteli,“ pochvaloval si podnikatel. 

Dále doplnil, že bitva, která trvala od roku 2017, a čekání na syna měly pro něj přeci jenom jeden pozitivní důsledek. „Přineslo mi zásadní uvědomění, jak moc důležité i vzácné je být se svými blízkými. Teď už se s ním budu díky bohu moct vídat pravidelně a bez omezování!“ radoval se Janeček na své facebookové stránce.

Neopomněl ale ani nepřímo okomentovat svůj postoj k Yanisově mámě, se kterou už po dvou letech vztahu začali žít odděleně. U jedné z fotografií s chlapcem se objevil jeho sžíravý komentář.  „Věřím, že na rozdíl od maminky z něj bude čestný člověk,“  uvedl na adresu svého malého synka.

Fotogalerie
171 fotografií