Žít v monogamním vztahu dokázal Karel Janeček s manželkou Mariem Mhadbi pouhé dva roky. Pak potkal kněžku lásky Liliu Khousnoutdinovou, která ho pobláznila natolik, že si ji neoficiálně v Bhútánu vzal a počali dítě.

Miliardář se zpočátku domníval, že to jeho žena skousne a budou žít všichni pohromadě. Jenže slavný matematik se přepočítal a doma nastalo peklo. Čím dál víc utíkal ke své milence Lilii. Situace se ještě víc zhoršila, když Lilia loni v červnu porodila jejich dceru Isabelku.

Nakonec ale stejně oznámil, že se chce nechat rozvést a zůstat s Liliou. „Mé manželství již tehdy nefungovalo. Chtěl jsem něco udělat a má ideální představa byla, že má budoucí bývalá žena se vzpamatuje,“ zavzpomínal v TopStar magazínu Janeček.

Věřím, že Lilia bude ženou mého života. Máme toho mnoho společného. Oba věříme, že je klíčové žít v pravdě, a oba se nebojíme jít proti proudu a měnit stereotypy,“ svěřil se miliardář.

Ten dle svých slov už  dobře vychází také se svou stále ještě manželkou Mariem a v pravidelném kontaktu je i se synem Janisem. „Syna vídám, to je pro mě naprosto zásadní. Mám k němu skvělý vztah,“ říká Janeček.

Veškerý volný čas ale nyní věnuje své nové rodině a hlavně dceři Isabele. „Od prvního dne přebaloval, je schopen dceru uspat, pohlídá ji. Je to velmi dobrý, aktivní a takzvaně „zapojený“ otec. Takže otec nejen čistě symbolicky, ale i prakticky,“ chválila ho zamilovaná Lilia, která souboj o zámožného matematika vyhrála.

Fotogalerie
42 fotografií