Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lenka vyhrála v loterii 3,1 miliardy: Manžel šokoval prvním nákupem!

Autor: shp - 
11. prosince 2019
11:04

Usměvavá Slovenka Lenka (41) a její anglický manžel Steve (42) vyhráli ve známé loterii Euromiliony v přepočtu 3,1 miliardy korun. Že by jim ale raketově vystřelil nos vzhůru a stali se z nich snobové, to ani náhodou. Dokazuje to i automobil, který si stavbař Steve koupil.

Je to vůz značky Lamborghini, Porsche nebo Ferrari? Ale kdeže! Steve si pořídil obyčejnou ojetinu z autobazaru. Stále totiž stojí nohama pevně na zemi. Nenadále vyhraná pohádková suma ho nezměnila, uvedl britský internetový portál Mirror.

Chce dodržet slovo 

Cítím se normálně a takový chci zůstat. Chci dodělat některé práce před Vánoci. Nebudu je schopný dokončit všechny, ale mezi schůzkami dělám, co dokážu,“ říká sympatický stavbař ze Západního Sussexu o svém rozhodnutí dokončit všechny nasmlouvané zakázky, které slíbil klientům.

Dodává však, že události, které následovaly po výhře, pro něj byly emotivní a náročné. „Bylo to velmi stresující. Stále nespím. Pořádně nejím. Je toho hodně ke vstřebání,“ přiznal. Po výhře si dosud koupil jednu jedinou věc.

Bouráky jsou vyhozené peníze

Jde o ojetý vůz z autobazaru. „Okázalá auta jsou vyhozené peníze,“ vysvětluje. „Moje priorita jsou Vánoce, poté si najít místo, kde žít. Mé tři největší závazky jsou rodina, přátelé a komunita,“ dodal Steve. Dárky prý ještě nakoupit nestihl. Není ale pochyb o tom, že tyto svátky budou pro něj jiné než všechny ostatní.

Kalunka ( 11. prosince 2019 15:10 )

zdenek43_ ( 11. prosince 2019 11:59 )

Pulku bych věnoval na ochranu zviřat.Lidem ani halíř!

Zobrazit celou diskusi