Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Bartošovi vykradli před domem auto: Šéf Pirátů přišel o drahý dárek od manželky

Autor: sova - 
11. prosince 2019
17:52

Předseda Pirátů Ivan Bartoš se stal obětí zlodějů, jak přiznal na Rádiu Impuls. Informoval o tom také zpravodajský web iDnes.cz. Lapkové šéfovi Pirátů ukradli akordeon neboli tahací harmoniku, se kterou před volbami v roce 2017 objížděl republiku a objevil se s ní také v několika předvolebních klipech.

„Asi je to chyba z lenosti, protože bydlím ve třetím patře bez výtahu a měl jsem tu harmoniku v kufru. V pondělí jsem ji nechtěl vynést nahoru, v úterý také ne a v pátek jsem jel autem hrát karty, protože se vždy z této akce vracím v noci. No a někdo mi v noci ze zavřeného auta akordeon odcizil, dozvěděl jsem se to až ráno,“ popsal Bartoš, jak k incidentu došlo.

Harmoniku podle svých slov dostal ke 39. narozeninám od své manželky a pirátského poslaneckého klubu. Nešlo tedy o ten samý kus, na který hrál před volbami. „Tenhle kus byl ze zahraničí, šlo o speciální edici. Stál asi 800 eur,“ řekl Bartoš na Impulsu. Akordeon měl i příznačný název, podle slov šéfa Pirátů šlo o černý model Pirat 72 značky Walther.

„Snažím se to vyřešit, protože se blíží Vánoce, a ty jsou u nás doma takové hudební. Manželka hraje na housle a ty koledy u stromečku člověk vždycky zahraje,“ vysvětlil Bartoš s tím, že i jeho rodiče v Jablonci se každé svátky těší, až jim zpříjemní chvíle u stromečku hudební vložkou.

binddy ( 12. prosince 2019 18:49 )

A máme ho snad politovat,že mu ukradli harmoniku, proč, mně je nějaký Bartoš taky ukradený.

dobryclovek ( 12. prosince 2019 08:33 )

jinak piráti je hruza politiky oni nic jiného nedělají než fet udávaní!!

dobryclovek ( 12. prosince 2019 08:30 )

pozor na muj klon je to feták,smažka,špína nasazená piráty je to jejich konfident za jednu dávku je schopen prodat i vlastní šlapku!

murQ ( 11. prosince 2019 22:32 )

Má pravdu, před chvílí to potvrdil Soukup o Monče a Andym = čapák. Jaromír je spravedlivý.

iFender ( 11. prosince 2019 21:15 )

na dobryclovek : ???? Nerozumim,Ich habe dir gar nicht verstanden,I'm don't understand you asi mam vetsi IQ jak potachta Novotny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa