Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladík nezvládl zatáčku a narazil do stromu: Do nemocnice ho musel transportovat vrtulník!

Autor: VaB - 
6. prosince 2019
14:03

Jednadvacetiletý mladík nezvládl nedaleko obce Sepekov na Písecku řízení, dostal smyk a vyletěl ze silnice, kde narazil do vzrostlého stromu. Do nemocnice ho s vážným zraněním musel transportovat vrtulník!

Ve středu došlo krátce po půl páté odpoledne nedaleko obce Sepekov na silnici I/19 k vážné dopravní nehodě, při které se vážně zranil teprve jednadvacetiletý mladík. Na místo vyrazily policisté, hasiči a záchranáři. 

„Při projíždění levotočivé zatáčky s automobilem do smyku, který nezvládl, vyjel mimo komunikaci a narazil do vzrostlého stromu,“ uvedla na webu policie mluvčí Kamila Čuřínová. 

„Muž středního věku utrpěl vážná poranění především dolních končetin. Na místě byl zajištěn a ve stabilizovaném stavu byl vrtulníkem transportován do českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková.  

Policisté v souvislosti s nehodou apelují na řidiče, aby nepřeceňovali své schopnosti. „Nepřeceňujte své schopnosti, styl a rychlost jízdy vždy přizpůsobujte aktuálním podmínkám na silnicích a věnujte řízení maximální pozornost, předvídejte. Bezpečné návraty domů, to je náš společný cíl,“ dodala mluvčí. 

TUtuuttt ( 6. prosince 2019 23:50 )

Neřeknu 78 letý ostrostřelec za volantem aLLLE mlA dý dý vemena ???

---------- FAKT TY ŘIDIČÁKY DÁVAJÍ DE ŽŽum .Tragédie na Kolínsku: Mladý řidič (†18) nepřežil náraz do stromu! atd..... váá že níííí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání