Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kamion srazil dívku (13) na přechodu! Na místě zasahoval vrtulník

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
3. prosince 2019
11:11
Autor: yks, Slávka Červená, VaB - 
29. listopadu 2019
20:30

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek odpoledne ve Valašském Meziříčí ve Zlínském kraji. Na frekventovaném tahu v centru města srazil kamion teprve třináctiletou dívku. S těžkými zraněními musela být letecky transportována do nemocnice.

K velmi vážné dopravní nehodě došlo v pátek brzy odpoledne na frekventovaném kruhovém objezdu na křižovatce ulic Vsetínská, Sokolská a Žerotínova v centru Valašského Meziříčí. O nehodě informovalo město na svém facebookovém profilu. 

Třiapadesátiletý řidič kamionu zastavil na přechodu pro chodce. Když všichni chodci které viděl přešli, rozjel se. V tu chvíli ale na přechod vstoupila třináctiletá dívka. K nehodě došlo kolem půl třetí odpoledne. 

„Došlo ke střetu tahače a dívky. Dívka při nehodě utrpěla těžké zranění a byla letecky transportována do nemocnice," uvedl mluvčí policie Vladislav Malcharczik. 

Hlavní tah městem, kterým míří doprava ze Vsetína směrem na Hranice na Moravě, musel být na více než 2 hodiny uzavřen.

AliceNovakova3 ( 3. prosince 2019 12:22 )

Nedávno ukazovali chlapce, jak bez přemýšlení vstoupil do silnice zrovna pod autobus. Děti se neučí přirozené ostražitosti, spíše je u škol dirigují policisté nebo různí pomocníci a oni pak bez rozhlédnutí přechází dle pokynů. Tím pádem tam přestává fungovat - zastavit, rozhlédnout se a pak přejít.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání