Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragická nehoda v Bavorsku: Čech (†51) nepřežil srážku s kamionem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
1. července 2019
22:17

K nešťastné dopravní nehodě došlo v pondělí u města Furth im Wald v Bavorsku. Český řidič (†51) osobního vozidla z neznámých příčin narazil do protijedoucího kamionu a na místě zemřel, informoval list Mittelbayerische Zeitung. Vážná zranění utrpěl v pondělí také český řidič při nehodě na severozápadě Německa.

Český řidič osobního automobilu byl na cestě k česko-německé hranici, která leží jen několik kilometrů severně od městečka Furth im Wald, když ztratil kontrolu nad svým vozem, vjel do levého jízdního pruhu a čelně se srazil s protijedoucím českým kamionem. Těžkým zraněním 51letý muž na místě podlehl. Zda utrpěl zranění 46letý Čech z kamionu, německá média neuvádí.

Hmotná škoda se podle listu Mittelbayerische Zeitung pohybuje kolem 35 000 eur (890 000 korun).

Těžká zranění dnes utrpěl v Německu také 51letý český řidič, který s kamionem sjel z vozovky nedaleko města Soest a převrátil se na bok do příkopu. Podle listu Soester-Anzeiger zůstal zaklíněný v kabině, místem nehody však náhodou projížděl hasič mimo službu, který mu pomohl ven.

Čech, který v kamionu převážel sekt, skončil v nemocnici. Náklad zůstal podle mluvčího místních hasičů Jürgena Wirtha z větší části nepoškozený. Škodu odhadl Wirth na 25 000 eur (636 000 korun).

ilthinra ( 2. července 2019 01:38 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání