Herečka známá především ze seriálu Ulice jako Rozina Maléřová, se snaží stále usmívat a dávat všem najevo, že není ta hodná holka, kterou hraje v novácké nekonečné sérii. A poslední dobou za své výstřelky schytává drsnou kritiku.

Ve skutečnosti má ale starosti jako všichni ostatní. A ne malé. Kromě, zdá se, nevyléčitelné boreliózy, ji občas trápí i jiné zdravotní neduhy. A nejen ji. Jak sama přiznala, hůř na tom jsou dva z jejích sourozenců, kterých má herečka dohromady neskutečných devět.

„Pokud byste měl někdo nějakej tip na afty, tak sem s tím, protože mám sice krásně oteklou pusu, ale jenom na jedný půlce. A nic mi na to nezabírá. Už to mám hrozně dlouho, asi deset dní. Mám ještě jeden v krku a ještě jeden, který není vidět. Na puse mi ale vadí i při mluvení a vypadám jak degeš prostě,“ svěřila se ve stories na instagramu Kadeřávková s nepříjemným zdravotním problémem.

„Já se jen kousla a rejpla, jinak afty nemívám, ale... Moji dva sourozenci mají dokonce afty nonstop už od narození. Než se jim zahojí jeden, udělá se další. Je pro ně ‚normální' mít i 3-4 afty najednou. Nemáte někdo stejný problém a nenašel jste řešení? Úplně mi trhá srdce, když vidím, jak je to furt bolí,“ prosí fanoušky o pomoc herečka, která by ráda nějakým efektivním řešením ulevila nejen sobě, ale především svým nejbližším.

RADY, JAK NA LÉČBU AFTŮ, NAJDETE VE ČLÁNKU BLESKU PRO ŽENY.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií