Teď musí jenom odpočívat. „Musím se strašně šetřit, ležím a nesmím nic. Slíbila jsem, že do konce listopadu nebudu dělat vůbec nic. Teď ve čtvrtek jdu na další kontrolu a řeknou mi, jak to vypadá, ale zatím si nemám dělat žádnou naději, že bych pracovala...“ svěřila Blesku nešťastně Pilarová.

K nelibosti své i svých fanoušků musela odpískat dnešní koncert Zlatá šedesátá v Obecním domě i páteční Poctu Václavu Havlovi, kterou v mělnickém zámku pořádá herečka Jitka Čvančarová (41).

Něco se zvrtlo

Zpěvačka už 18. října podstoupila operaci ledvin. Podle jejích slov současné problémy pramení z ozařování v osmdesátých a devadesátých letech. „Tím se tam něco zvrtlo a postupem času se to zhoršilo,“ řekla Pilarová. „Já pořád chodím do nemocnice na kontroly, jestli je to na dobré cestě a léčba je správná,“ popsala zpěvačka. „To je jediná moje vycházka... Jinak jenom ležím, sedím, odpočívám.“

Velké plány

Nudit se ale odmítá. „Příští rok někdy v říjnu oslavím šedesát let na scéně, tak už to dávám dohromady, protože to bych pak nezvládla najednou,“ svěřila se. „Uvidíme, jestli budu moci dělat něco v prosinci. Když budu hodná a budu poslouchat doktory, tak věřím, že příští rok to, co mám v plánu, zvládnu,“ dodala Pilarka s tím, že 16. ledna by ráda fanoušky potěšila společným koncertem s hvězdným basbarytonistou Vídeňské státní opery Adamem Plachetkou (34).

VIDEO: Eva Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video
Video se připravuje ...

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk! Hana Höschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií