Každý rodič by nemoci svých dětí nejraději vzal na sebe a ani Patrasová není výjimkou. „Ten, kdo si to prožil, ví, o čem to je… Chtěla bych, aby se co nejdříve uzdravila,“ řekla Blesku Dáda, která se dceři snaží pomáhat, jak jen to jde. „Je velká hrdinka, ale musím říct, že má velké bolesti,“ přiznala Patrasová na premiéře snímku Amnestie.

Myslí pozitivně

Sama Anička Slováčková dál hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 i v divadle. Oholila si hlavu a těžkou nemoc se snaží brát s nadhledem. „Mám zhoubný nádor v prsu a na můj mladý věk je to hodně neobvyklé. Před více než dvěma roky jsem si nahmatala poprvé bulku. Díky tomu se na tu druhou přišlo včas a je to podchycené. Doufejme, že je to na dobré cestě,“ svěřila se Blesku dcera Dády a muzikanta Felixe Slováčka (76) s tím, že si vůbec nepřipouští jinou možnost než svou výhru.

„Máma dělá vše pro to, aby se mnou byla maximum času. Táta se taky snaží pomáhat. Dokonce mě vezl na vystoupení a já si z něj dělám legraci, že teď vypadám jako on,“ dodala Anička se smíchem.

VIDEO: Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče?

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče? David Turek

Fotogalerie
29 fotografií