Po tom, co Felix Slováček na adresu Dády prohlásil, že by ji nejraději zbavil svéprávnosti (samozřejmě pro její dobro), rozčílila se zpěvačka a herečka natolik, že začaly lítat blesky všude kolem. „Před třemi lety mu na magnetické rezonanci diagnostikovali počínající demenci. Jestli je tedy někdo nesvéprávný, je to on!“ řekla deníku Aha! Patrasová, kterou Felix očividně svými úvahami o její nesvéprávnosti rozpálil doběla.



Po nehezké slovní přestřelce ale saxofonista pochopil, že tady se snaží marně. „Ona o tom nechce ani slyšet, podle ní žádný problém nemá, dávám tedy od toho ruce pryč,“ přiznal Slováček pro Blesk.cz. Od té doby se situace na chvíli uklidnila a bylo ticho po pěšině...

To ale netrvalo dlouho! Tentokrát se Patrasová rozhodla podělit s webem Extra.cz o to, jak se k ní chová Felixova milenka, malířka Lucie Gelemová. Prý jí má dokonce vyhrožovat! „S mým manželem jsem již 40 let, máme spolu dvě úspěšné, dnes již dospělé děti, které oba milujeme. Máme krásné vnuky, z kterých se s mým manželem radujeme. Proto nerozumím tomu, proč další milenka v pořadí si mě, manželce Felixe, dovoluje psát výhružné dopisy. Takže vzkaz pro paní Gelemovou: Už toho nechte. A neoslovujte mě ‚paní Patrasová‘. Mé jméno je Dagmar Slováčková,“ rozhodla se zpěvačka, že si s mladou umělkyní vyřídí účty opět pěkně na veřejnosti.



Nit suchou nenechala Patrasová opět ani na Felixovi. Ten prý něco jiného říká, a jinak se poté chová. „Nechápu ani to, že když Felix přijede domů, je na mě jako mílius, dokonce se chová tak, jak by se jeho milence patrně nelíbilo, a druhý den si pak přečtu jeho nactiutrhačný rozhovor. Doteď jsem si myslela, že se takhle chová jen rozdvojená osobnost,“ naznačila Patrasová, že se k ní Slováček v soukromí chová podstatně osobněji, než se navenek tváří.

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička