Pro zpěvačku Marii Rottrovou byla svatba s Milanem Říhou už do třetice. I když si předtím prošla nevydařenými manželstvími, mladšího nápadníka si pomalu ale jistě k sobě začala pouštět a nyní září štěstím. 

Dvojici seznámila dlouholetá přítelkyně Marie Rottrové a textařka Jiřina Fikejzová. Milan byl v té době dokonce ženatý s jinou ženou. „Přišel ke mně na večeři i se svojí ženou. Jiřina se zeptala, zda by je s sebou nemohla vzít na návštěvu. Zvlášť ten pán mě prý dlouhá léta poslouchá a sbírá moje nahrávky,“ prozradila před lety Aha! pro ženy Rottrová.

Později Milan opustil svoji manželku a s Marií se začali sbližovat. „Začali jsme se trošku kamarádit. Během roku se z toho vyvinulo něco víc,“ řekla Marie, která do vztahu šla velmi opatrně. „Je pravda, že během roku, kdy za mnou chodil s kytkami, jsem ho ani jednou nepustila domů. Stál venku u vrátek.“ Zpěvačku však zaujal i svou trpělivostí. „Nenechal se odradit. Byl mi nablízku, když jsem potřebovala vedle sebe někoho mít. Pak jsem si uvědomila, že on by mohl být ten, o koho se můžu opřít, komu můžu důvěřovat, komu se můžu svěřit, kdo mě bude mít rád. Dal mi lásku, kterou jsem dřív neměla,“ dodala.

Pár měl svatbu v červnu 2016, ale médiím byla tato radostná novina oznámena až o dva měsíce později skrze fanouškovskou stránku zpěvačky. „Dne 7. června 2016 jsem se v kostele v Neratově v Orlických horách vdala za svého partnera Milana Říhu,“ stálo v oznámení. Veselky se zúčastnil jeden ze synů Marie Rottrové Vítek s celou rodinou. Starší syn Martin žije s rodinou v Kanadě, svojí mamince však mnoho štěstí popřál přes Skype.

Fotogalerie
39 fotografií