Zpěvačce Dagmar Patrasové, která v osmdesátých letech platila za sexsymbol, v posledních několika měsících zasazuje osud jednu tvrdou ránu za druhou. Po zdánlivě nekonečných (před)rozvodových bitkách s manželem, známým saxofonistou Felixem Slováčkem, a nařčení jeho milenky Lucie Gelemové (36) z výhrůžek od Dády prostřednictvím SMS zpráv, se musí Patrasová potýkat s další tragédií.

Zasáhla ji totiž smrt… „Zajeli mi moji milovanou Lú… Tak to už nedám!“ oznámila zdrcená umělkyně na svém instagramu. Patrasová totiž vždycky platila za velkou milovnici zvířat, ostatně byla to láska ke čtyřnohým mazlíčkům, která ji spojovala nejenom s jejím (stále ještě) chotěm Slováčkem, ale i s dcerou Aničkou Slováčkovou (24), co má doma dvě kočičky jménem Filip a Alex.

Teprve před rokem a půl se navíc musela Patrasová rozloučit s jedenáctiletou fenkou kokršpaněla Julinkou, a vzhledem k tomu, že má její odchod stále ještě živě v paměti, o to více ji ranila ztráta milované Lú. „Bolí to! Strašně moc to bolí…“ svěřila se deníku Aha! se slzami v očích.

„Měla jsem ji tři roky a na silnici jsem ji mrtvou našla já,“ řekla Patrasová a opět se rozplakala. Kdo její černou kočičku přejel, to bohužel netuší. Ani to, jak bude dále postupovat. „Já teď už vůbec nic nevím, nedokážu se k tomu teď vyjadřovat,“ dodala. Škoda jen, že jí oporou nemůže být Vito, horkokrevný Ital, s nímž ji údajně – i přesto, že se notnou dobu neviděli – pojí milenecký vztah. Je totiž příliš daleko.

Útěchou jí tedy mohou být alespoň její sociální sítě, které tak často používá. Většina jejích příznivců, tedy kromě trollů, co se do ní navážejí kvůli bizarním fotomontážím, jí zde citlivě vyjadřuje soustrast a přejí jí, aby se ze smrti své kočky co nejdříve vzpamatovala.

O několik hodin později navíc Patrasová napsala ke snímku roztomilé Lú, zda někdo nemá nějaké bezprizorní černé koťátko. Smutek z odchodu milovaného mazlíka se patrně rozhodla „vyléčit“ novým chlupatým kamarádem. Možná by se ale raději měla poohlédnout v útulcích ve svém okolí, nežli se poptávat na internetu… 

VIDEO: Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil! David Turek

Fotogalerie
93 fotografií