Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dceři (†33) selhalo srdce poté, co ji matka omylem na facebooku zasypala „mračouny“

Autor: tva - 
17. září 2019
19:45

Shabina Miahová (†33) zemřela na srdeční selhání jen pár dnů poté, co se dostala do sporu se svou matkou. Ve skutečnosti šlo však o jeden velký omyl. Její matka Angela se pokoušela „olajkovat“ některé její facebookové příspěvky. Závada na jejím iPadu však způsobila, že místo zdviženého palce své dceři pokaždé „věnovala“ reakci rozzlobeného „mračouna“. O případu, který se stal ve městě Macclesfield nedaleko Manchesteru, informuje web deníku Daily Mail.

Shabina, která trpěla silnými úzkostmi, si v návaznosti na to matku na facebooku zablokovala a navíc přestala zvedat její telefonáty. Angela se proto rozhodla svou dceru navštívit doma, aby jí mohla celý omyl vysvětlit. Její pokus byl však neúspěšný, Shabina odmítla přijmout její vysvětlení a dvojice se pohádala do takové míry, že matka musela odejít.

Následujícího dne byla Shabina svou matkou nalezena mrtvá u sebe doma v posteli. „Když jsem se dostala do bytu, křičela jsem její jméno a spěchala po schodech do jejího pokoje. Uviděla jsem ji a okamžitě zavolala záchranku. Poslouchala jsem přes telefon instrukce k tomu, jak jí provést srdeční masáž, ale už jsem věděla, že je pozdě,“ vypověděla zdrcená matka.

V krvi měla kokain

Pitva ukázala na srdeční selhání jako příčinu smrti. Kromě úzkostných stavů v minulosti Shabina trpěla depresemi a cukrovkou. Dvakrát byla zároveň hospitalizována kvůli předávkování inzulinem. Potýkala se také s partnerskými problémy, když se shodou okolností ocitla v milostném trojúhelníku.

Další testy prokázaly, že v krevním řečišti Shabiny byly nalezeny stopy kokainu. Ten byl pravděpodobně jednou z příčin jejího srdečního selhání. O cílené předávkování se však podle koronera nejednalo.

Bzirka ( 18. září 2019 07:16 )

Nesnáším lidi který si museli že přijdou třeba na facebook najdou jakou holku a Hetka ji začnou obtěžovat nebo
Jí psát jestli jedou sukat

Taurus70 ( 18. září 2019 06:10 )

Hezká pohádka, pravda je ze to přehnala se snizkem🤪

XLADI ( 18. září 2019 06:06 )

Nevyrovnaná smažka a podle fotek asi i pěknýnetáhlo. Žádná škoda.

krupan10 ( 18. září 2019 06:03 )

no ty jseš teda kretén

diskutujici ( 18. září 2019 05:28 )

Zazaloval bych Apple, ze místo palce vklada mracouna

Zobrazit celou diskusi