„Dlouhé vlasy, chybíte mi!“ posteskla si Jasmina Alagičová na instagramu. „Tento ‚mama sestřih‘, jak jsem si ho sama nazvala, je k nezaplacení, ale… Tak moc mi chybí uplést si cop a někoho s ním ‚nenápadně‘ plesknout, když se otáčím. Udělat si velké vlny a hrát si před ventilátorem na Beyoncé… A i když vím, že je tento krátký střih mega hodně praktický, můj milovaný kadeřník mi slíbil, že má pro mě takové vlasy, že i kdybych zítra rodila další dítě, budu je umět udržovat, protože to je velmi jednoduché,“ rozepsala se novopečená matka na téma vlasy a péče o ně.

Jedna slečna někdejší moderátorce SuperStar napsala, že tohle rozhodnutí bude mrzet především její kamarádku (a jak se později v komentářích ukázalo, nejenom ji), která se nechala Jasminou inspirovat, okamžitě běžela do kadeřnictví, a také shodila dlouhé kadeře. „Já jsem s těmito vlasy byla mega šťastná a určitě se k nim znovu vrátím, jenom to ráda střídám,“ utěšovala ji kráska, jejíž kořeny se dají nalézt až na dalekém Balkánu.

Rovněž jí bylo vyčítáno, že si nechává vlasy naplést, takže místo přirozené krásy u ní pomalu, ale jistě převažuje krása umělá. Tím se ovšem Jasmina nenechala ani trochu vyvést z rovnováhy. „Je mi to v zásadě jedno, ať se každý chová tak, aby se cítil co nejlépe, protože pouze tehdy nebude mít potřebu žádného hejtu nebo porovnávání se. Bude spokojený. A co si myslí ostatní, na to se zcela vykašlete,“ radí všem Rytmusova manželka.

„Například o mně kdekdo říkal a napsal, co všechno mám udělané, a přitom mám jen napíchané rty,“ tvrdí skálopevně Jasmina, a zřejmě si vůbec neuvědomuje, že v hlubinách internetu se ještě stále dají nalézt fotky, které dokazují pravý opak. Anebo se jí věkem prostě změnil tvar nosu. Například.

Nový účes by každopádně měla manželka rappera Patrika Vrbovského (42) alias Rytmuse předvést již dnes, a není pochyb o tom, že se s ním okamžitě pochlubí na internetu. Ostatně i o své předchozí vlasové změně poctivě informovala na 380 tisíc svých followerů, a dokonce je o barvě i délce nechala hlasovat v instastories. Určitě ji ale nepotěšilo, když ji poté mnozí z nich se světlým mikádem přirovnávali k bývalé partnerce Rytmuse, Daře Rolins (46). Že by tohle bylo důvodem, proč s vlásky po ramena vydržela pouhých pár měsíců?

VIDEO: Takhle Jasmina Alagičová minulý rok v květnu lhala o svém vztahu s Rytmusem

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií