Poslední příspěvek na instagramovém profilu modelky Diany Kobzanové, která se v Kanadě stala dvojnásobnou maminkou na plný úvazek, je více než úsměvný. Jako kdyby se snažila vrátit úder svému životnímu partnerovi, hokejovému útočníkovi Michaelovi Frolíkovi (31), jehož před pár dny veřejně nařkla z toho, že umyl jejich dítka, dcerky Ellu (4) a Lily (1), šamponem pro psy! A tak nacpala mladší dívenku do klece pro psa!

„Často se mě ptáte, jak zvládám létat přes celý svět sama s dvěma dětma…,“ nadhodila na instagramu plavovláska charakteristická svým širokým úsměvem a nekonečně dlouhýma nohama. „Na obrázku bedna velikost M, k dostání až do velikosti XXL,“ nebojí se v přecitlivělém prostředí instagramu modelka drsně zavtipkovat.

A i když se mnohé Dianiny fanynky v komentářích obávají, že se do modelky nepochybně každou chvíli pustí všechny eko-bio-matky, ukázalo se, že většina jejích followerek chápe nadsázku! A dokonce i její kolegyně celebrity, například herečka Mahulena Bočanová (52) snímek roztomilé Lily za mřížemi ohodnotila několika vysmátými smajlíky.

Není to mimochodem poprvé (a dozajista ani naposledy), co Kobzanová humorně komentuje své rodičovské slasti a strasti. „Všem, co čekají druhé dítě a doufají, že to nebude tak šílené, jak všichni tvrdí, JE!“ píše například na sociálních sítích, a naznačuje, že ani v intimním životě to teď se svým sympatickým hokejistou nemají úplně ideální. „Prosím vás, šu**ní je fakt jen pro ty, co jsou na tohle připravený, dodala prostořeká kráska, co o titul české Miss přišla po nafocení velice odvážných fotek do hanbatého pánského časopisu.

VIDEO: Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou

Fotogalerie
37 fotografií