„V Kanadě mi nejvíce chybí práce na Frekvenci 1, chleba a...“ zůstávala už od konce září nedokončená věta bývalé moderátorky. Od té doby posluchači marně tipovali její poslední slovo. K cíli je po osmi týdnech tápání navedla až nápověda v Blesku, ve které Diana v závěru listopadu prozradila, že jde o uzeninu, která je nejlepší s chlebem a okurkou.

I tak jackpot narostl ještě o takřka 15 tisíc Kč, neboť padlo ještě 27 špatných tipů. Až ten jubilejní 150. trefil do černého! Ženatý montér Luděk, který má dvě děti, ho včera během výjezdu do terénu řekl: „Je to debrecínka!“ A proto před Vánocemi vyhrál rovných 75 tisíc korun! „Bude na dárky pro děti!“ radoval se.

Tipoval s kolegy

„Hádal jsem s chlapama v práci, bylo to společné dílo. Když přišla nápověda, že se to krájí na kolečka, tak nás napadlo, že když to není šunka, kterou někdo tipoval, bude to debrecínka. Tu mám rád i já,“ prozradil Luděk, který se tak o výhru podělí s kolegy.

Nové slovo

Rádio Frekvence 1 hned po uhodnutí posledního slova Diany Kobzanové nasadilo další hádanku. Petr Jablonský (39) v ní imituje hlas Felixe Holzmanna (†81) a říká: „Frekvence 1 a zábava, to patří k sobě stejně jako třeba... Já nevím – jako pekař a…“ Hraje se 3x denně: v 7:15, 11:30 a 16:30 na telefonním čísle 257 400 999. Startovní sumou je 1500 korun, po každém promarněném pokusu přihodí rádio pětistovku.

VIDEO: Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou

Fotogalerie
25 fotografií