„V srpnu jsem fotila nějakou nádheru pro časopis Dieta a právě dneska to vychází, tak se samozřejmě musím pochlubit a pochválit," napsala Diana na Instagramu, kde se jinak coby dvojnásobná maminka snaží nebýt přespříliš aktivní.

„Vlastně by se tohle číslo dalo nazvat jako kanadský vydání! Na titulu je Lucie Vondráčková, já mám teda skromněji jen pár stránek vevnitř," narážela modelka a moderátorka na fakt, že ona žije s partnerem, hokejistou Michaelem Frolíkem (30) a dětmi v Kanadě. A stejně tak zde dva syny vychovává i zmiňovaná zpěvačka, která se právě rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem (35). 

Nebyla by to ale Kobzanová, aby nedokázala reklamu na časopis proměnit ve vtip. Ke snímku z profesionálního focení, kde se protahuje ve sportovním oblečení a působí vyloženě sexy, totiž připojila současnou momentku.

Stejná póza, jenže z parkoviště nákupního centra i s vozíkem plným nákupu, včetně toaletního papíru. „Jo, děvčátka, v reálu zas taková šleha nejsem," zhodnotila vše sebekriticky blondýnka.

VIDEO: Diana před časem přiznala, že jí byl partner nevěrný v době, kdy byla těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
51 fotografií