Ač se současný život Diany Kobzanové točí výhradně kolem výchovy tříleté Elly a novorozené Lily, na běhání si čas najde. Není se tak čemu divit, že už se zase může chlubit luxusní postavou a po poporodních kilech nemá ani památky.

Štíhlou postavu si ale nevydřela jen běháním. S druhým dítětem je to totiž pěkná fuška. „V situacích, kdy se obě naráz začnou dožadovat jídla, rozhoduje to, která v ten moment víc řve. Jestli si doteď občas na první dítě volala jménem vašeho psa, odteď si můžeš být jistá, že druhý dítě nejdřív oslovíš jménem psa, pak jménem prvního dítěte a teprve na potřetí se trefíš – zejména, pokud jsou všechny tři holky. Pokud dítě A spí po obědě, spolehni se, že dítě B usne, až když se dítě A vzbudí,“ popisuje Kobzanová.

Ostatní matky také poučuje o ztrátě svého soukromí. „Definitivně si ztratila výsadní právo na množství pí*ovin v koupelně. Odteď je celá hraček pro dítě. A taky plná krámů, pudru, plen, odsávaček pro dítě B. Jestli jsi konečně místo krosny začala zase občas nosit kabelky, všechny je teď klidně můžeš zapálit, příští tři roky je opravdu nebudeš potřebovat. Auto se už navždy stane pojízdným cirkusem a na záchod si sama v klidu dojdeš nejdřív kolem půlnoci. No sama.. když už to vypadá, že by mohl být klid, bude na tebe klepat ten, co za to VŠECHNO MŮŽE,“ podotkla Kobzanová, že kromě péče o dvě dcery se pozornosti dožaduje i její partner a otec dětí Michal Frolík. O třetím dítěti u nich doma jistě není ani řeč.

VIDEO: Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
27 fotografií