Druhé těhotenství se Dianě Kobzanové podařilo utajit téměř až do samotného porodu. Těhotenské bříško ukázala až v 38. týdnu, kdy jí do termínu porodu zbývá pouhých 14 dní. Fanouškům, kteří jí na sociální síti gratulovali, zároveň prozradila, že čeká opět holčičku. Na jméně se však s partnerem Michalem Frolíkem zatím neshodla. On by chtěl dcerku Michaelu, Diana však preferuje Karolínu nebo Kristýnu podle tenistek dvojčat Plíškových.

Druhou dcerku bude rodit v teple. „Budu rodit na Floridě, je to dárek od mého muže,“ svěřila se modelka během živého vysílání na Instagramu. „V Kanadě se čeká hrozně dlouho na rodný list a pas poté, co se dítě narodí. Museli bychom se zdržet v Kanadě delší dobu a nemohli utéct ze závějí sněhu,“ vysvětlila zvídavým fanouškům Kobzanová.

Podle doktora už může rodit každým dnem, proto se rozhodli přeletět na Floridu už dřív. A to i přesto, že letecké společnosti ženy v tak pokročilém stadiu těhotenství už nepřepravují. „Naštěstí, když si vezmu teplákovou mikinu, tak nikdo nic nepozná. Letěla jsem sama s Ellou a byl to krátký let, tak to prošlo,“ uvedla Diana, která snad nepřibrala ani deko. Kdyby se neukázala v plavkách, těhotenství by na ní málokdo poznal.

VIDEO: Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině

Video
Video se připravuje ...

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině. Instagram/Diana Kobzanová

Fotogalerie
24 fotografií