„Ellinko, usměj se. Dneska poprvé do preschool,“ napsala na Instagramu hrdá maminka ke snímku z prvního dne ve školce své dcery. „Sice jí ještě nejsou tři, ale nemám vůbec obavu, že by se tam bála nebo seděla v koutě. Já myslím, že jim pěkně předvede, jaký máme v Čechách šikovný holčičky,“ líčila Kobzanová, která Ellu s partnerem Michaelem Frolíkem (29) vychovává v Kanadě.

„Přijímám sázky, za jak dlouho bude Ella zvolena jako ta, co furt mluví a organizuje,“ vtipkovala dokonce někdejší misska, která o korunku i titul nakonec přišla kvůli nahým fotkám. Jelikož jí umí malá pořádně zaměstnat, těšila se na zaslouženou chvíli klidu. Jenže v tomto směru přišlo zklamání.

„Na půl devátou jsem odvezla Ellinku do školky, je poledne a jedu zpátky. Přemýšlím, co jsem všechno stihla – manikúru, pedikúru, projít všechny módní časopisy. Samozřejmě posilovnu, bohužel jsem nestihla do žádného módního obchodu, ale alespoň jsem teda online zkoukla nejnovější kolekce. No a pak jsem si dala kafíčko, buchtu a chvilku jsem koukala z okna a nuda no,“ líčila s humorem Diana svůj denní program na sociální síti.

Jenže vzápětí naznačila, že zas až taková zívačka to přece jen nebyla. „By mě zajímalo, co všechno stihnete vy? Za ty dohromady čtyři hodiny, co máte dítě ve školce. Stihla jsem to, co jsem potřebovala, ale nezastavila jsem se na minutu!“ rozohnila se.

Poslední kapka pro ni pak byly otázky jejího partnera po návratu z tréninku: „Tak co, to seš odpočatá, co?“ Po obědě se pak prý zase hned zajímal, co bude k večeři. Na vaření teplých jídel si ostatně Kobzanová stěžovala už i dříve. Je ovšem otázka, jak vážně celý proslov myslela. Koneckonců dort i kávu skutečně stihla, což také na sociální síti zdokumentovala. Společnost jí ve chvíli volna dělala její fenka Bibi.

VIDEO: Kobzanová otevřeně promluvila o vztahu s Frolíkem a nevěře.

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá. Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
58 fotografií