Není to tak dávno, co se Diana Kobzanová smála kamarádce Nikol Štíbrové (32) za to, jak si ji starostlivé matky na sociálních sítích podaly za to, když její syn Mathias (1,5 roku) upatlal na dovolené výlohu v cukrárně. Ve svém příspěvku na instagramu se pak vyjádřila, že své dceři Lily pořídí k prvním narozeninám Iron a hadr, protože má opatlávání skla také v oblibě. 

K nákupu Ironu, Okeny nebo čehokoliv na sklo ale zřejmě zatím nedošlo, protože v nejnovějším postu Kobzanová ukázala fotku, na které pózuje u prosklené stěny, přes níž ale skoro není vidět ven, jak je špinavá.

„Nic důležitého, jen abyste věděli, že mi nenarostl knír, bradavice a ani zadek. Tvl ta okna. Nojo, exmodelka na mateřský. Hledám někoho, kdo mi tady v Calgary umyje okna," napsala ke snímku pohledná blondýnka.

V Kanadě, kde bývalá modelka žije, byla podle jejích slov nejkrutější zima za posledních dvacet let, a tak má modelka dobré vysvětlení, proč k jejich umytí zatím ještě nedošlo. Neustálé bičování jejich „skleníku" sněhem zanechává nevzhledné šmouhy na skle a modelka by tak mimo mytí oken nemusela dělat nic jiného. „Umej to ty vo*e," napsala jí Martina Pártlová (39) v komentáři.

„Pořád čekám, že ještě bude padat sníh,“ vysvětlila v komentáři Kobzanová, proč s mytím oken tak otálí. Zatímco Štíbrová za synovo opatlávání výlohy sklidila kritiku, jakmile jde o nepořádek doma, to fanouškům, zdá se, nevadí. Naopak partnerku hokejového útočníka Michaela Frolíka (31) chápou a podporují.

„Nic si z toho nedělejte. Taky mám příšerná okna,“ píše jedna z fanynek v komentářích. „Nejsem exmodelka ani na mateřský a okna mám podobně čistá," vyjadřuje podporu Kobzanové další. „Klid okna neutečou, mám je podobný. Přeji krásný den,“ zní téměř sborově v diskuzi. 
VIDEO: Kobzanová: Bez peněz od Frolíka bych byla pod mostem!
Video
Video se připravuje ...

Kobzanová: Bez peněz od Frolíka bych byla pod mostem! Jan Jedlička, Kristýna Léblová, archiv

Fotogalerie
52 fotografií