A právě na tiskové konferenci k 41. ročníku festivalu české filmové komedie se sympatický moderátor po dlouhé době objevil. Dva roky na invalidním vozíku a léky mu přidaly kila navíc, ale úsměv a dobrou náladu rozhodně neztratil. I když prý za úsměvem občas skrývá špatná období.

Pořád dojíždím na rehabilitace. Naděje, že znovu začnu chodit, existuje, ale žádný lékař neřekne, jak moc je velká. A jestli vůbec… Naučil jsem se žít na vozíčku, i když to jednoduché nebylo. Nepřestávám věřit, svěřil se Blesk.cz Michal.

Moderátor, který dlouhá léta na TV Nova moderoval počasí, stále v televizi pracuje. Momentálně připravuje polední zprávy. Rozhodně to není všechno, co dělá.

Aktuálně dělám dabing, české znění přírodopisných filmů, což mě strašně baví, a začal jsem produkovat divadlo. Jezdíme s hercem Martinem Stránským a jsou to ty momenty, kdy se člověk vlastně v něčem realizuje. Mohu usednout k počítači, obsluhovat telefon, ty možnosti si člověk zkrátka najde, musí chtít, a mně to hodně pomáhá. Je to celé o tom, že člověk si svůj život musí přizpůsobit. Jsem strašně pyšný, že mi je rodina, přátelé a celkově lidé kolem mě oporou,“ vyjádřil svůj vděk dobře naladěný moderátor.



VIDEO: Jančařík o nemocném synovi na vozíku: Zkuste si být v jeho kůži byť jen den...

Video
Video se připravuje ...

Jančařík o nemocném synovi na vozíku: Zkuste si být v jeho kůži byť jen den... Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
66 fotografií