Herečka Jaroslava Obermaierová má za sebou jedno manželství, které ztroskotalo, když jí bylo 37 let. Říká se, že od té doby na muže zanevřela. Jak ale sama potvrdila, není to tak. „Víte, já jsem chodila s různými muži. Ale nikdy, možná i proto, že jsem jedináček, nebyl můj sen mít velkou rodinu, manžela, pět dětí. Ani vdávat jsem se nikdy nechtěla. Mně to přišlo blbý," uvedla na pravou míru svůj vztah k mužům v rozhovoru pro Týdeník Televize. 

Partnerů prý měla za svůj život hodně a známostí se nezříkala. Ale rodinný život pro herečku zkrátka nebyl. Vlastně jsem ani nepočítala, že budu děti mít. Do pětatřiceti mě to ani nenapadlo, jenže pak začala moje maminka stonat. A protože mě vychovávala sama a byla mým nejbližším člověkem, najednou jsem si říkala, koho budu mít, až tady nebude. V tu chvíli to pánbůh nebo příroda zařídili, že jsem otěhotněla," prozradila, proč se nakonec rozhodla založit rodinu. 

Herečka se svěřila, že v průběhu těhotenství byla celou dobu ve stresu, kvůli čemuž se i její syn Jaroušek (37) narodil předčasně. Navíc ve stejné době jí umřela maminka, na světě se s vnoučkem minuli o pouhé čtyři dny„A jsem moc ráda, že syna mám. Ale víc dětí bych nechtěla. Mám ráda klid, pohodu a pořádek. A když jsou děti, pořádek není nikdy," dodala pro Televizi rázně oblíbená herečka. 

Obermaierové je třiasedmdesát let a už dlouhou dobu žije sama. Nového chlapa po boku už si představit nedokáže. „Za život jsem ty muže dost poznala, manžel podvodník, další pil, další byl lakomý. Tak jsem usoudila, že si nebudu nějakým chlapem komplikovat život. V šedesáti nebo v sedmdesáti si pověsit na krk cizího dědka? To ne," uzavřela Obermaierová s tím, že seznamovat se v jejím věku jí přijde směšné. 

VIDEO: Jaroslava Obermaierová na 70 rozhodně nevypadá! 

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová na 70 rozhodně nevypadá! Blesk TV

Fotogalerie
75 fotografií