„Nezvládla jsem chůzi o berlích,“ prozradila deníku Aha!, co se jí stalo. „Upadla jsem, a dokonce na vlastní uši slyšela, jak to křuplo.“ Okamžitě ji přepadl velký strach, že si třeba zlomila páteř. Naštěstí zranění přece jen nebylo tak vážné. Podle rentgenu jde o naštípnutí obratle.

Ani to ale není zrovna příjemné. „Je to peklo,“ postěžovala si herečka, které se poslední dobou lepí smůla na paty. Do benešovské nemocnice, kde se jí stal druhý úraz, byla totiž převezena kvůli zlomenině kotníku. Tu si přivodila na chalupě, když se vypravila na houby a uklouzla. Na nohu už se pak nedokázala postavit a zpátky se tak musela odplazit.

„Snad se to bude hojit současně,“ povzdechla si Obermaierová. „Snažím se nepropadat beznaději, kamarádi a kolegové mě stále utěšují, ale je to hodně těžké,“ dodala pro Aha! smutně. I když se většinou snaží být veselá, tentokrát propadla depresím. Teď ji těší jen to, že ji v příštích dnech ze špitálu propustí do domácí péče. Bude ale muset začít pořádně rehabilitovat, aby byla zase fit. Do té doby se o ni bude starat syn Jarda (37), který ji navštěvoval i v nemocnici.

Jelikož o něj maminka vždy s láskou pečovala, rád ji nyní vše oplatí. Zvlášť poté, co je letos v září oba pořádně vyděsila autonehoda na hradecké dálnici. Cestou na Muže roku totiž nabourali. Tehdy měli ale štěstí a vyvázli bez zranění.

VIDEO: Obermaierová o Jaruš Hanušové (†66): Zničil ji rozvod a alkohol!

Video
Video se připravuje ...

Obermaierová o Jaruš Hanušové (†66): Zničil ji rozvod a alkohol! David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
55 fotografií