Obermaierová se sice tváří jako žena, která nejde daleko pro ostré slovo, v mládí byla ale velmi citlivá. Kvůli nešťastné lásce si ostatně chtěla sáhnout na život. „Na první pohled jsem se zamilovala do muže, který jako by vypadl z oka herci Stevu McQueenovi ze Sedmi statečných,“ svěřila se s dávnou vzpomínkou deníku Aha! Jaroslava.

Nejprve jí v cestě stála kolegyně a kamarádka Věra Galatíková (†69), která s jejím idolem chodila. „Chodil za ní do šatny v Činoherním klubu, tak jsem se držela zpátky. Jednou se zmínila, že už ho nechce a neví, jak se s ním rozejít. Tak jsem se zaradovala a pomohla jí,“ líčí představitelka Blanky v seriálu 30 případů majora Zemana.

S mužem se dali dohromady, jenže po dvou letech vše náhle skončilo. „Opustil mne a já to trochu nezvládala. Spolykala jsem prášky na spaní, chtěla jsem se zabít.“

Mohla být mrtvá, naštěstí se do toho znovu vložila Galatíková. „Donutila mě ty tabletky vyzvracet. Tím mi tenkrát zachránila život! Nikdy jí to nezapomenu, i když je to už pětačtyřicet let,“ dodala pro Aha! herečka, která v mládí platila za sexbombu.

Chodila s herci Jiřím Valou (†72) i Michalem Pavlatou (†71), pak se provdala za číšníka a taxikáře Richarda Čecha. Jenže byl opilec, který ji mlátil a nedával jí žádné peníze. Když zemřel, zařekla se herečka, že už s muži skoncovala. Dnes tak žije pouze se synem Jarouškem (35).

VIDEO: Obermaierová o muzikálech

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová na 70 rozhodně nevypadá! Blesk TV

 

Fotogalerie
34 fotografií