Už před časem se nechala slyšet, že jí kolega Tomáš Valík nesedl. A to se na place v seriálu Ulice potkávali šest let. I když ho neměla v lásce, jeho smrt ji zaskočila.

Ano, slyšela jsem, že umřel. Ale já jsem ho pět let neviděla, takže o něm nic nevím. Ani jsem netušila, že je nějak nemocný. Vůbec jsem s ním nebyla v kontaktu,“ řekla Blesk.cz hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová.

Je mi to líto samozřejmě, vždycky je mi líto, když někdo umře. Ale nejsem si jistá, jestli ho někdo vůbec znal. Vždyť on moc nehrál,“ dodala herečka s podivením.

Tomáš Valík zastával roli pekaře Richarda Zajíčka a Obermaierová mu vyčítala, že na natáčení chodí nepřipravený. „Nemůžu ho jmenovat, ale je to nezodpovědný člověk, který neumí text, a neumí hrát. To považuji za trestuhodné. Dnes se živí herectvím lidé, kteří ho vůbec neumí. To je zkrátka taková doba. Tady takových lidí ani není tolik, ale když to sleduji okolo, hrají hlasatelky, modelky a to si myslím, že je špatně,“ svěřila se před časem představitelka Vilmy Nyklové.

Valík zemřel po krátké nemoci v Nemocnici Na Bulovce, kde byl hospitalizován. Podle informací Blesku zemřel na zápal plic.

Fotogalerie: Zemřel herec z Ulice Tomáš Valík: Krutou…
23 fotografií


 

Fotogalerie
14 fotografií