Herec Tomáš Valík hrál v Ulici dlouhých šest let pekaře Richarda Zajíčka a s Šárkou Ullrichovou se před kamerou setkával dost často. Blízcí si byli ale i v soukromí.

Je to strašný. Byla jsem s ním poslední týden, co umíral. To už jsem věděla, že zemře. To, co teď cítím, nejde vůbec vyjádřit slovy. Je mi hrozně. Byl něco jako můj brácha, moje spřízněná duše. Věděla, jsem, že umře, ale nebyla jsem na to vůbec připravená, na to se nedá připravit,“ svěřila se Blesk.cz uplakaná Ullrichová.

Tomáš Valík se svou krutou nemoc snažil tajit před ostatními do poslední chvíle. Ostatní kolegové z branže neměli ani tušení, že by nějakou nemocí trpěl. „Je to hrozná zpráva. Netušila jsem, že byl nemocný, takže jsem byla dost v šoku, když jsem se to dozvěděla. Na place jsme se sice moc nepotkávali, ale znali jsme se. Je mi to hrozně líto,“ řekla Blesk.cz Patricie Solaříková, která v seriálu Ulice hraje od samého začátku.

Valík zemřel po krátké nemoci v Nemocnici Na Bulovce, kde byl hospitalizován. Příčina jeho smrti je zatím nejasná, mluví se o zápalu plic, s nímž jeho tělo nemělo sílu bojovat. 

Fotogalerie: Zemřel herec z Ulice Tomáš Valík: Krutou…
23 fotografií

Fotogalerie
16 fotografií