Herečka byla na chalupě a chtěla se ještě před letošní zimou rozloučit s lesem a naposledy se vypravila na houby. Jenže se jí to moc nevyplatilo a dnes si spíš vyčítá, že nezůstala radši doma. „V lese jsem uklouzla a zlomila si kotník,“ svěřila se pro Aha! Obermaierová.

Noha jí okamžitě rozbolela a ona se na ni nedokázala ani postavit. Navíc s sebou neměla mobil. Musela se tedy zpět na chalupu doplazit. Odtamtud už si zvládla zavolat záchranku a skončila v nemocnici v Benešově, kde jí udělali rentgen a pak ji rovnou poslali na sál.

„Skvěle se tu v Benešově o mě starají,“ pochvalovala si. „Jak se cítím? Jako po operaci,“ řekla unavená hvězda Ulice. Přitom právě natáčení nekonečného seriálu se nemůže jen tak zastavit, a tak bude muset brzy zase nastoupit na plac a scény odehrát vsedě. Kvůli tomu budou muset tvůrci upravit některé pasáže scénáře, podobně jako jejich kolegové z Ordinace v růžové zahradě 2, kteří si před časem museli poradit se zlomenou nohou Jany Bouškové (63).

Horší to bude s rolí protivné tajemnice Květoslavy Hadravové v muzikálu Mýdlový princ. Divadlo Broadway už má ale za Jaroslavu záskok v podobě její kamarádky, herečky Vlasty Peterkové (71). Ta už za ni na jeviště nastoupila v loňském roce. Tehdy Obermaierovou také trápilo zdraví. Nejdříve ji bolel žaludek, pak si při bubnování v Mýdlovém princi vyhodila rameno a posléze bojovala se zánětem nervu.

VIDEO: Jaroslava Obermaierová na fotkách s Husákem! Proč je se studem neroztrhala?

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová na fotkách s Husákem! Proč je se studem neroztrhala? Blesk TV

 

Fotogalerie
49 fotografií