Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena z Brna si píchá přímo před dítětem: Identitu „NarkoMamky“ odhalili na sociálních sítích

Autor: chal - 
20. července 2019
13:25

Pích, a přichází pád... Šokující video s brněnskou matkou, která si při procházce s dítětem v kočárku udělala „občerstvovací“ pauzu, nezůstalo bez odezvy. Ženu píchající si neznámou látku do žíly přímo na ulici uživatelé sociálních sítí rychle poznali. A k její smůle identitu zná už i policie a sociálka.

„Píchnout do žil drogu, udělat bordel, odhodit stříkačku a jít se projít s dítětem na procházku a možná ho někde i nakojit, ať je dítě taky v klidu.“ Těmito slovy uvedl Jan z Brna děsivé video, které natočil v úterý v práci.

Bystrého Brňana zaujala matka s dítětem v kočárku, která se zastavila přímo pod jeho oknem. Na tom by samozřejmě nebylo vůbec nic zvláštního. Jenže co se odehrálo pak, by zarazilo i ty nejotrlejší.

Matka si přímo na ulici za pomoci další ženy píchla do žíly neznámou látku a po chvíli s kočárkem zvesela frčela pryč. „Aktuálně teď na ulici Merhautova. No skvělá čtvrť pro výchovu dětí, ať pěkně zblízka vidí, co se nemá dělat. A nejhorší na tom je, že s tím nikdo nedokáže nic udělat a ani není vůle s tím něco dělat,“ doplnil Jan k  záběrům, které umístil na svůj facebookový profil.

Video vyvolalo obrovský ohlas, komentáře pod příspěvkem začaly naskakovat po stovkách. Většina lidí zůstala v naprostém šoku. „Okamžitě bych volala policii, s tím se musí něco dělat!“ To je jen jedna z mnoha podobných reakcí.

Brňané obě protagonistky rychle poznali. Obě ženy jsou prý v lokalitě známé firmy…  „Známe jméno ženy aplikující drogu, jméno ženy, která si s dítětem drogu aplikovat nechává i původ drogy. Nadačný fond Abbigail Williams je všude. Drogy nemohou být součástí denního života. Informace samozřejmě předáme policii,“ sdělili zástupci fondu na facebooku. Kromě policie se věcí zabývá i Orgán sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD).

Že jde do tuhého, podle všeho pochopil i manžel nezodpovědné matky – krátce poté, co všímaví Brňané na facebooku prozradili jeho identitu, si smazal svůj účet na sociální síti. Patrně neustál nával kritiky, který na jeho rodinu dopadl.

Jan Dovrtl ( 24. července 2019 12:07 )

Hele, Piráti mají celkem dobře zpracovaný návrh zákona http­s://wi­ki.pi­rati­.cz/ga­ranti/­drogy/­navrh­y/kon­zulta­ce_pra­covni_­skupi­na a tady http­s://ww­w.pi­rati­.cz/pr­ogra­m/dlou­hodo­by/psy­chotrop­ni-latky/ kde prostě říkají, berte si drogy a ničte si život, ale prostě to budete dělat legálně a pod kontrolou a bude trestné si to takhle píchat na ulici a hlavně když zakázané ovoce nejvíc chutná, tak tohle povolené ovoce by mohlo chutnat o něco méně a hlavně by mohlo snad úplně zlikvidovat černý trh z drogama, který je za všechno tohle svinstvo zodpovědný a zatím se ho nikde na světe něpodařilo úspěšně zlikvidovat, takže proč k tomu nepřistoupit trošku od zadu a nezkusit to trošku jinak?

iFender ( 20. července 2019 20:23 )

Predstavte si,ze by vladli Pirati.Konec sveta!

iFender ( 20. července 2019 20:20 )

Havel tam ma samozrejme svoje akcie a Klaus jak bysmet.Nastolime "demokracii" "svobodu" zadna represe a tak to vypada.Policista je dnes degradovan na uroven KASPARKA nikdo ho temer neres­pektu­je.Pa­chatel ma vetsi prava nez obet.Nikdo nema zabrany ,nikde nejsou mantinely a kdo to tak nastavil? At se potom politici nedivi,ze komunisti maji sva procenta a lid je cim dal vic radikalnejsi.

Pohybovenadany ( 20. července 2019 16:38 )

To za komunistů nebylo!

Lenkaaaa ( 20. července 2019 15:50 )

Co to melete co má Havel společného, že nezodpovědná matka si píchá drogu. Lidé jsou drogově závislý dobrovolně, stejně tak alkoholici popíjí dobrovolně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání