Porod moderátorky a modelky Jasminy Alagičové se nezadržitelně blíží a novomanželská dvojice se svého prvního synka nemůže dočkat. Rytmus na svém youtube kanálu vydal nový videoklip s názvem Sanel, což je s největší pravděpodobností jméno jeho vysněné ratolesti. „Jsi náš vysněný prvorozený syn Sanel a nenechej se nikdy zlomit ničím," zní v textu písně, který napsal sám nastávající tatínek. 

Rapper, který se jindy pyšní drsňáckou imagí, od oznámení těhotenství ukazuje světu svou poněkud citlivější stránku. Jasmině vyznává lásku téměř v každém příspěvku na sociálních sítích a jejich květnová svatba byla jak vystřižená z pohádky. Dojemnými slovy Rytmus nešetřil ani v nové písničce. 

„Čekal jsem na tebe celý život, v podvědomí jsem tě nosil každý den. Ale když jsem se poznal s Jasminou, věděl jsem, že bude tvojí mámou," zpovídá se Rytmus.

„Jsi stvořený z té největší lásky, jakou jsem zažil. Buď šťastný a zdravý, za každých okolností buď sám sebou. Měj chuť nahánět štěstí, jako tvoje máma a otec. Buď hrdý na svou balkánskou a romskou krev a pokud budeme my, nikdy tu nebudeš sám," nezapomněl v písni připomenout ani své kořeny.

Videoklip je sestřihem příspěvků ze sociálních sítí a nikdy nezveřejněných záběrů hvězdného páru. Jasmina, která na konci června oslavila své třicáté narozeniny, se v něm ukazuje například na ultrazvuku. 

VIDEO: Lesk: Velkolepá svatba Rytmuse a Jasminy

Video
Video se připravuje ...

Dobré zprávy pro Hanku Krampolovou! A velkolepá svatba Rytmuse a Jasminy Blesk TV

Fotogalerie
148 fotografií