Moderátor Zázraků přírody se před časem rozvedl s právničkou Natašou Nikitinovou (51), s níž byl ženatý dlouhých pětadvacet let. Spolu mají tři děti - dceru Tamaru (18) a syny Timura (17) a Marka (10). Právě benjamínek rodiny prý změny v rodině zvládal nejobtížněji. „Ty větší děti už jsou velké, ty to normálně přešly. Marko to ale nejdřív nechtěl přijmout," prozradil pro Nový Čas.

Kramár se proto synkovi jal vysvětlovat, že už je dnes normální mít rozvedené rodiče, vždyť i řada Markových spolužáků to tak má. „Byl zlatý, když říkal: 'právě mně bylo těch spolužáků vždy líto, že mají rozvedené rodiče.' To zabolelo," posteskl si Maroš s tím, že nakonec se vše snad urovnalo.

Zejména díky tomu, že s exmanželkou se rozešli v dobrém a rozumí si i teď. „Žijeme normálně dál. Jako rodina jsme každou chvilku spolu, nemáme s tím problém," tvrdí charismatický Slovák. „Možná jsme otevřenější a upřímnější, možná je náš vztah teď lepší."

Právě kvůli potomkům se herec vždy snažil s Natašou vycházet bez hádek. „Děti neviděli, že bychom se s mámou někdy hádali, ani teď se nehádáme, dál jsme kamarádi, všechno je v pořádku," vysvětloval pro Nový Čas herec známý i z Ordinace v růžové zahradě 2.

Dříve přitom tvrdil, že nemá potřebu se na téma rozpadu manželství vyjadřovat. Potvrdil pouze, že u soudu už je vše vyřešeno, a doplnil, že k 60 dostal jako dárek svobodu. Mezitím byl spatřen po boku jiné ženy, ale jednalo se o jeho manažerku. 

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
34 fotografií