Oblíbený slovenský herec Maroš Kramár, který se objevil v celé řadě českých filmů i pohádek, je čerstvě rozvedeným mužem. S nyní už bývalou manželkou, krásnou právničkou Natašou Nikitinovou (51), se po téměř dvaceti letech rozhodli, že se jejich cesty rozdělí. Žádost údajně podala Nataša a rozvod známého páru podle slov Kramárovy maminky Tatiany proběhl velmi rychle.

Nyní Kramár opět překvapil. Po manželce patrně vůbec nesmutní, a i kdyby smutnil, teď na to nebude mít čas. Pořídil si totiž roztomilý přírůstek do rodiny: roztomilou fenečku. Na instagramu poté zveřejnil fotografie svých dětí a nového rodinného miláčka. „A je to tady,“ napsal k momentce, na které jeho nejmladší syn Marko (11) drží v rukou malého čtyřnohého kamaráda. Snímek s dcerkou Tamarou (19) popsal slovy „to jsou krasavice“.

Pes kangal patří mezi pastevecká plemena a určitě bude dobrým hlídačem Kramárovy vily, která právě v těchto dnech vzniká v Dunajskej Lužnej. Tam se umělec hodlá patrně brzy přestěhovat – s rozvodem totiž přišel o své pevné zázemí s rodinou a vzhledem k jeho častým pracovním povinnostem u našich zahraničních sousedů nemůže trávit veškerý čas ani ve svém pražském bytě.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
29 fotografií