Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tři krávy byly měsíc zavřené v novostavbě: Proměnily ji v ruinu

Krávy se po měsíci brodily vlastními výkaly
Krávy se po měsíci brodily vlastními výkaly  (Autor: Reddit, Archiv Blesku)
Autor: chal - 
8. června 2019
09:35

Postavili si nový dům, do kterého se chtěli za pár měsíců nastěhovat. Jenže když novostavbu po delší době přijeli zkontrolovat, čekal je šok. V domě už měli nájemníky. A ti se tam náležitě zabydleli.

Nejmenovaná rodina z amerického Washingtonu postavila dům na pozemku příbuzné v Montaně s tím, že v něm bude bydlet od konce letošního roku. Místo plánů na stěhování mají ale majitelé domu plnou hlavu starostí, jak ho uklidit. Když se na začátku června přijeli na dům podívat, čekalo je pořádné překvapení. V domě byly zavřené tři krávy, které se brodily pořádnou vrstvou výkalů.

O bizarní události informoval syn majitelů na sociální síti Reddit. „Tenhle chlapák a tři jeho kamarádi se dostali do našeho nového domu v Montaně a žili tam asi měsíc. Na konci dubna byla ve městě silná bouře. Myslím, že krávy hledaly přístřeší. Je možné, že vítr vyrazil dveře, a tak se dostaly dovnitř,“ napsal.

Ostatní uživatelé sociální sítě se podivili, jak mohly krávy přežít takovou dobu bez potravy. Zvířata zkrátka snědla, na co přišla. Okousala omítku ze zdí, dokonce si pochutnala i na několika dřevěných schodech do prvního patra. Nepříjemnou situaci začal majitel domu řešit s vlastníkem krav a pojišťovnou.

I když se dům podaří vyčistit, vyhráno asi jen tak nebude. „Malíři to přetřou barvou, ale jednoho dne nátěr popraská, vzduch bude teplý a ten smrad přijde zase,“ nepotěšil rodinu uživatel Cladsonetruly. Souhlasil s ním i uživatel JellyFish: „Vyrůstal jsem na farmě, ten smrad cítím z fotky. Toho už se nezbavíte, je to v materiálu.“

Sám syn majitelů vzal nakonec situaci s humorem. „Od teď budu vegetarián, abych si udobřil kraví božstvo,“ uzavřel.

al.bunda ( 8. června 2019 13:53 )

U třech krav necháte diskuzi otevřenou a u jedné krávy z ČTé co málem dostala přes hubu(třeba by se jí rozsvitilo)tak tam diskuzi zakážete.Už i ten blesk je čím dál víc připosraný z debilní Fridrichové

ollina ( 8. června 2019 13:41 )

Squa­terky­....­..naš­li si svůj prázdný dům......

Mirek Skriecka ( 8. června 2019 11:24 )

Krávy jsou holt nepřizpůsobivý.

mak ( 8. června 2019 09:45 )

Potrestán by měl být majitel krav v prvé řadě za to, že měsíc netuší, kde krávy má a nestará se o ně. On je ten, kdo způsobil škodu. Navíc, kdyby dveře způsobila bouřka, nejsou tam krávy zavřený.
Ten komentátor je cvok, samoozřejmě nestačí vymalolovat... Musí se obouchat omítky, znovu natáhnout. Obdobně podlaha.

Zobrazit celou diskusi