Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Perverzní senior si užíval v křoví s krávou: Dělají to všichni, tvrdil policistům

Perverzní důchodce chytli, když si užíval v křoví s krávou.
Perverzní důchodce chytli, když si užíval v křoví s krávou.  (Autor: Reprofoto Amarin TV 34)
Autor: VaB - 
3. září 2019
20:11

Thajsko je považováno za ráj sexuální turistiky, všechno má ale své meze. Své o tom ví osmašedesátiletý důchodce Manoon Bunjin, jehož chytli policisté při intimní chvilce s krávou. Ačkoliv se muž dušoval, že to dělají všichni, bez pokuty nevyvázl.

Podle svědků Manoon vtáhl krávu do křoví, kde si s ní poté začal užívat. Dvouletou jalovici jménem Non zachránil její vyděšený majitel, který úchyla spolu se sousedy zpacifikoval a zavolal policii. "Měl skvrny od spermatu na nohou a byly také na krávě, takže jsme ho patrně chytli, když už bylo po všem," popsal rozzlobený místní obyvatel Preecha Chaimunee (50).

Kráva naštěstí neutrpěla žádnou fyzickou újmu. Podle farmářů to ale zdaleka není poprvé, kdy bylo nějaké jejich zvíře sexuálně zneužito. Potvrzuje to i přiznání perverzního důchodce. „Krávě se nic nestalo, dělal jsem to jen pro uspokojení. Mám přátele, kteří to dělají běžně a řekli mi, že jim to dělá dobře, tak jsem to chtěl jen zkusit,“ tvrdil Manoon (68) policistům a přiznal, že to není poprvé, co měl sex se zvířetem.

Z policejní služebny byl následně propuštěn se směšnou pokutou v přepočtu 230 Kč za veřejné obnažování. Thajsko totiž jiné zákony na ochranu zvířat v této oblasti nemá.

HledacPravdy ( 5. září 2019 23:02 )

Kamoš řikal přefik jsem zas nějakou krávu, zkus to taky a dědula to vzal doslovně.

Stalin ( 4. září 2019 23:43 )

Pokud se zvireti nic nestalo tak je to normalni,chtel pochvu a potreboval pohlavni styk tak ho nechte na pokoji!!!*** zenskou je normalni a zvire ne?jaky je rordil mezi zenskou a kravou??zadny !!

pelagie ( 4. září 2019 08:43 )

Měla ho kopnou rovnou do tlamy, blbce nadrženýho

borjar ( 4. září 2019 01:52 )

Slabá zpráva, nezajímavé. Nevíte někdo, něco nového o Čapím hnízdě ? Už vyletěli ?

pupak_1 ( 4. září 2019 01:29 )

Přesně!
Hlavmě byla nezletilá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání