Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jméno vraha dopadeného v Rakovníku: Zlikvidoval prý „velké zvíře“ a několik dalších

Autor: ital, ČTK - 
9. dubna 2019
20:28

Lovci lebek dopadli mezinárodně hledaného zločince (51) ze Slovenska, který je ve své zemi souzený za účast na 20 let staré vraždě bosse košického podsvětí. Zároveň je podezřelý z podílu na další násilné smrti. Hledaný muž se skrýval ve středočeském Rakovníku.

Česká zásahová jednotka, tzv. Lovci lebek, dopadla v úterý mezinárodně hledaného zločince, který je na Slovensku souzený za vraždu. Před zákonem uprchl až do českého Rakovníka vzdáleného od Košic přes 700 kilometrů. Ani to mu však nepomohlo. Policisté jej dopadli přímo v bytě, kde se skrýval.

Podle televize Nova je zadrženým Peter K., který byl na Slovensku odsouzen na 12 let vězení za podíl na 20 let staré vraždě bosse košického podsvětí Karola Kolárika. Může však dostat mnohem vyšší trest. Slovenská policie totiž tvrdí, že nese vinu za smrt i dalších lidí. „Aktuálně je obviněn i z další vraždy spáchané ve spolupachatelství,“ řekla mluvčí slovenského policejního prezidia Denisa Baloghová.

Video  Zatčení mezinárodně hledaného vraha českou policií.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Čeští policisté dostali v únoru informaci, že se hledaný muž skrývá v Česku. Trvalo jim pouhé dva měsíce, než zločince vypátrali a zadrželi. „Zadržení proběhlo naprosto hladce. Troufám si říct, že to bylo díky profesionální přípravě policistů, kteří prováděli to vlastní zatčení,“ pověděl pro TV Nova vedoucí odboru pátrání policejního prezídia Jan Rybár.

„Soud nyní rozhodne o jeho vydání na Slovensko,“ uvedla mluvčí policejního prezídia Lenka Sikorová. Kinlovič však nebyl jediným zločincem, kterého policie zatkla. Za poslední týden se jí podařilo zadržet celkem 3 mezinárodně hledané muže, Vietnamce, Poláka a Čecha s bulharským pasem.

Maratrissa ( 9. dubna 2019 21:32 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání