Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Známý starosta a jeho syn byli zatčeni: Objednali si prý několik vražd

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: shp - 
21. února 2019
09:42

Na jihu Slovenska bylo pořádně horko. Nad domy v malé dědině v Trnavském kraji létal vrtulník. Policisté od rána zasahují v obci Dolný Chotár v okresu Galanta. Starosta a jeho syn si údajně objednali několik vražd.

„Právě teď na jižním Slovensku zasahuje NAKA (Národní kriminální agentura) v případu násilné trestné činnosti,“ napsala policie na svém facebookovém profilu. Jde přitom o velmi rozsáhlou akci.

Podle informací TV Markíza zadržela policie starostu obce Galante Františka Doru a jeho syna. Oba dva mají být podezřelí z objednávky vražd ještě v letech 2009 až 2010. Chladnokrevný čin měla vykonat mafiánská skupina.

Policisté našli pozůstatky zavražděných už v lednu. Starostův syn si měl objednat vraždu dalšího muže. Zpráva o zatčení starosty a jeho syna se už rozšířila v nevelké obci, která má asi 400 obyvatel, jako blesk.

Pořád nám nad hlavami létá vrtulník, v dědině je plno zakuklenců. My jsme slušná rodina, snažíme se podnikat, slušně žít, sportujeme. A co dělá starosta se synem, nás nezajímá,“ řekl jeden z místních podnikatelů.

snehulak ( 21. února 2019 18:55 )

No a já se těšil, že to bude o tom Řeporyjském.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání