Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt Lýdie (†28): Tělo mladé bankéřky našli v řece!

Autor: rc - 
9. dubna 2019
12:58

Záhadnou smrt Lýdie (†28) vyšetřují slovenští policisté z města Svit. Bezvládné tělo mladé bankéřky našel v pondělí náhodný kolemjdoucí ležet v řece. 

V pondělí ráno si šel k řece Poprad ve slovenském městě Svit zaběhat muž, když se mu naskytl hrůzný pohled. V řece uviděl bezvládné tělo mladé ženy. „Můžeme potvrdit, že v řece Poprad ve městě Svit se našlo tělo 28leté ženy,“ uvedla prešovská krajská policejní mluvčí Jana Ligdayová pro Čas.sk.

Tělo ve studené vodě leželo nejméně deset hodin. „Podle ohledávajícího soudního lékaře nebyly zjištěné známky cizího násilného zavinění ani jiného cizí zavinění. To policie zatím vyloučila, ale začala trestní stíhání pro usmrcení a nařídila soudní pitvu,“ dodala policejní mluvčí.

Tělo patřilo mladé bankéřce Lýdii. Několik metrů od řeky se našla igelitová taška s jejími osobními věcmi. Kolegové a známí jsou ze smrti mladé ženy v šoku. „Usměvavá, milá, nápomocná… To je naše Lydka. V pátek po poledni jsme se rozloučily, popřály si pěkný víkend a v pondělí jsme se měly potkat opět v práci. Namísto toho přišla tato děsivá zpráva. Nikdo tomu nedokáže uvěřit,“ řekla šokovaná kolegyně. 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání